Sinds ik een relatie heb met iemand die aan de andere kant van ons land woont, zijn mijn belkosten aanzienlijk opgelopen. Wij bellen iedere avond even om de dag door te nemen. De eerste twee maanden merkte ik dat dit behoorlijk in de kosten liep en dus ben ik gaan kijken of het misschien mogelijk was om mijn kosten een beetje te drukken. Iemand vertelde mij dat ik mijn abonnement moest gaan opzeggen en vervolgens met sim only door moest gaan. Ik had al eens eerder overwogen om met sim only door te gaan aangezien mijn telefoon mij heel goed bevalt en hij nog lang niet verouderd of kapot is. Vandaar dat het mij een goede kans leek om op sim only over te stappen zodat ik veel geld kon besparen. Als je namelijk een abonnement afsluit dan moet je altijd kosten betalen voor je telefoon. Dat is natuurlijk een dure hobby en dus ben ik gaan kijken waar ik voor een goede prijs sim only kon krijgen. Als je dan eenmaal op het internet op zoek gaat, verdwaal je al heel snel in alle mogelijkheden die aangeboden worden. Het was dan ook mijn wens om een site te vinden waar ik al deze verschillende aanbieders met elkaar kon vergelijken. Dat is uiteindelijk gelukt toen ik op de site van simonly.com terechtkwam.

Ik bespaar heel veel geld door sim only te bellen

Als je naar de site van simonly.com gaat kijken, zul je zien dat je hier heel eenvoudig handige informatie kunt vinden aangaande het sim only bellen. Er wordt hier heel duidelijk uitgelegd wat sim only precies is en ook kun je zien waar je hoeveel moet betalen wanneer je op deze manier van bellen overstapt. Een grote ingreep hoeft het niet te zijn. Je krijgt namelijk alleen een nieuwe simkaart opgestuurd en vervolgens mag je gewoon met je eigen nummer blijven bellen. Dat is heel handig want het zou heel nadelig zijn dat je een nieuw nummer moet nemen wanneer je op sim only overstapt. Ik heb daarom gekeken waar ik voor een goede prijs geholpen kon worden. Ik heb besloten dat ik graag heel veel belminuten wilde hebben omdat ik dus heel veel met mijn vriend bel. Dat kan ook via het internet en daarom wilde ik er ook graag een goede databundel bij. Uiteindelijk heb ik een heel goede deal weten te sluiten. Ik bel nu onbeperkt en mag per dag een gigabyte aan data verbruiken.

Ik ben zeer tevreden over deze manier van bellen

Sinds ik overgestapt ben op mijn nieuwe abonnement, merk ik dat mijn belkosten aanzienlijk gedaald zijn. Ik wou dat ik dit veel eerder had gedaan want het had mij honderden euro’s kunnen besparen. Kortom:

  • ik bel nu heel veel voordeliger
  • ik heb veel meer belminuten
  • ik heb veel meer data

Ik ben heel blij dat ik de pagina simonly.com heb gevonden en ik raad iedereen deze site van harte aan. Hier kunt u voor een goede prijs een heel goed abonnement afsluiten voor uw telefoon. Ik bespaar nu honderden euro’s per jaar.