Wanneer je een kantoor hebt met enkele honderden medewerkers, kan het weleens zo zijn dat jullie een grote hoeveelheid afval produceren. Dit afval moet natuurlijk ergens tijdelijk opgeslagen worden, voordat het opgehaald wordt en verwerkt wordt. In veel gevallen is het voldoende om enkele vuilcontainers op kantoor te hebben staan waar je medewerkers hun afval in kunnen deponeren. Heb je echter een grote hoeveelheid medewerkers in dienst of produceer jij met je bedrijf simpelweg een enorme hoeveelheid afval, dan heb je wellicht behoefte aan perscontainers. Perscontainers zijn speciale afvalcontainers waar je het afval niet alleen in kunt opslaan, maar waarin het afval ook wordt samengeperst. Dit houdt dus in dat een perscontainer een grotere hoeveelheid afval kan opslaan dan een normale afvalcontainer. Doordat het afval wordt samengeperst, neemt het namelijk aanzienlijk minder ruimte in. 

Schaf perscontainers voor op kantoor aan bij afvalperscontainer.nl 

Wanneer je dus een grote hoeveelheid afval produceert met je bedrijf, dan is het wellicht verstandig om een aantal perscontainers aan te schaffen. Deze containers zorgen er namelijk voor dat je grote hoeveelheden afval in een container kwijt kunt en dus gemakkelijk op kunt slaan. Daarnaast heeft een perscontainer nog enkele andere voordelen. Een perscontainer kan namelijk gebruikt worden voor allerlei soorten afval. Gebruik je op kantoor bijvoorbeeld veel papier en karton, dan kan dit gewoon in de perscontainers verwerkt worden. Gebruik je echter meer plastic of andere verpakkingsmaterialen, dan kan dit middels dezelfde container ook verwerkt worden. Het is dus niet nodig om voor elke soort afval verschillende perscontainers aan te schaffen. Daarnaast zorgt een perscontainer er ook voor dat je flink wat geld kunt besparen. Omdat een perscontainer al het afval samenperst, kan er dus veel meer afval in zo’n container opgeslagen worden dan in een normale afvalcontainer. Omdat er meer afval opgeslagen kan worden, betekent het dus dat je containers minder vaak geleegd hoeven te worden. Het volume van het afval is immers zodanig kleiner geworden dat er in dezelfde container veel meer afval past. Op deze manier kun je dus een hoop geld besparen. Daar waar de afvalcontainers voorheen tweemaal per week geleegd moesten worden, is dat met een perscontainer slechts eenmaal per twee weken. Een perscontainer schaf je echter natuurlijk niet zomaar aan. Wanneer je perscontainers wilt aanschaffen voor op kantoor, kies dan voor een professionele leverancier. Via afvalperscontainer kun je gemakkelijk en betrouwbaar zo’n perscontainer aanschaffen. Afvalperscontainer.nl heeft verschillende soorten perscontainers in het assortiment. Zo kun je onder andere kiezen uit: 

  • Het standaardmodel 
  • Model met hydraulische klep 
  • Model met hefkantelaar 
  • Deurmodel 

Er zijn dus verschillende soorten perscontainers beschikbaar bij afvalperscontainer.nl. Welk model het meest geschikt is, is volledig afhankelijk van je situatie. Het standaardmodel zal in de meeste gevallen voldoende zijn, maar als je perscontainer bijvoorbeeld buiten staat, is het wellicht verstandig om te kijken naar het model met de hydraulische klep. Bij dit model is de container altijd afgesloten en kan er bijvoorbeeld geen regenwater in. Wil je je perscontainer combineren met gewone rolcontainers die op meerdere plaatsen staan? Kies dan voor het model met de hefkantelaar. Zo kun je de inhoud van de rolcontainers gemakkelijk in de perscontainer ledigen. 

Vraag nu een offerte aan 

Als je dus grote hoeveelheden afval produceert met je bedrijf, dan is het verstandig om een perscontainer aan te schaffen. Deze containers zorgen ervoor dat het afval wordt samengeperst en er dus grote hoeveelheden afval kunnen worden opgeslagen in de container. Dit bespaart je op de lange termijn een hoop geld. Als je op zoek bent naar zo’n perscontainer, kijk dan op https://www.afvalperscontainer.nl/perscontainer/ voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.