Als 55 plusser en golf liefhebber, is het natuurlijk leuk om de goede plekken te vinden waar je heerlijk je hobby kunt uitoefenen. Als je dicht in de buurt woont van een golfbaan, dan is de kans groot dat je deze baan door en door kent. Wellicht is het een hele mooie baan en kun je er prima uit de voeten om je passie uit te oefenen, maar het kan ook zijn dat de baan niet direct de mooiste is die Nederland heeft te bieden. Er zijn natuurlijk genoeg golfbanen in Nederland te vinden en ook over de grens in Duitsland kun je goed uit de voeten als golf liefhebber. Om deze reden is het zo belangrijk dat je af en toe gewoon eens een weekendje weggaat naar een hotel in de buurt van een golfbaan. Niets is leuker dan als golf liefhebber een heel weekend of een midweek ontspannen in een hotel en golfen op de nabij gelegen golfbaan. Als je 55 plusser bent, dan is het wel zaak dat je ergens terecht komt waar de faciliteiten en de banen zijn ingericht op golf voor 55 plussers. Je wilt misschien kunnen genieten van een ontbijt op maat in het hotel en een gesprek met leeftijdsgenoten op de baan. De juiste omgeving en goede faciliteiten zijn hierbij dus belangrijk. Indien je op zoek gaat naar de juiste plek voor golf voor 55 plussers, dan kun je terecht in Hotel t’ Kruisselt in Overijssel. Ten eerste bevindt het hotel zich in het hart van verschillende golfbanen in de omgeving. Het is dan ook een perfecte uitvalsbasis voor verschillende golf uitjes. Je kunt vanuit t Kruisselt ook gemakkelijk de oversteek maken naar Duitsland om daar op 1 van de golfbanen te genieten van een dagje golf. Maar als je juist wilt ontspannen en niet teveel wilt autorijden, dan kun je ook een weekendje op het terrein van t’ Kruisselt blijven en genieten van golf voor 55 plussers op de baan pal naast het hotel. Het hotel zelf beschikt namelijk ook over een riante golfbaan met 9 holes, waar je zo een weekendje of midweek plezier kunt hebben met golf voor 55 plussers. Dat maakt het natuurlijk meteen heel aantrekkelijk om te kiezen voor Hotel ’t Kruisselt. Het is dan ook de ideale plek voor golf voor 55 plussers en gewoon een heerlijk ontspannen weekendje weg. lees hieronder meer over de vele mogelijkheden.

Een arrangement golf voor 55 plussers

Aangezien het hotel naast de golfbaan licht, kun je ook meteen een arrangement boeken voor golf 55 plussers. Je boekt dan een x aantal nachten inclusief golflessen of onbeperkt golfen op de baan naast het hotel. Mocht je in de buurt wonen, dan hoef je natuurlijk niet in het hotel te verblijven, maar je kunt dan wel lid worden van Golfclub ’t Kruisselt en vervolgens kun je in je vrije tijd rustig een balletje slaan. De omgeving en faciliteiten zijn allemaal uitgerust met het oog op golf voor 55 plussers, dus als 55 plusser voel je je er snel helemaal thuis. Kom dan ook gerust eens langs om een kijkje te nemen om te ontdekken of het iets voor jou is.

Surf naar de site voor meer informatie

Wil je meer weten over Hotel t’ Kruisselt of golf voor 55 plussers, dan kun je eerst ook even een kijkje nemen op de site van kruisselt.nl. Je kunt hier allerlei informatie lezen over:

  • Het hotel
  • De kamers
  • De arrangementen
  • Eten & drinken
  • De omgeving
  • Golf voor 55 plussers