Er zijn vele vormen van marketing. In principe is het ultieme doel het genereren van meer aandacht, meer bezoekersaantallen, meer klanten: kortom een hogere omzet. En daar is niets mis mee. Elk commercieel bedrijf moet op de een of andere manier zijn producten aan de man brengen. En dat is al zo sinds het oude Griekenland. Vroeger kende men enkel mond-op-mondreclame gevolgd door het geschreven woord en het adverteren in kranten. Later kwamen er radiospotjes en televisiespotjes en reclamefolders. Tegenwoordig kennen we het internet als een bron van inspiratie en informatie. Webwinkels floreren en steeds meer bedrijven kiezen er voor om als het ware “digitaal te gaan”. Advertenties op Google plaatsen is bijvoorbeeld aan de orde van de dag. Deze zoekmachine heeft een monopoliepositie in vele landen in de wereld. En men zoekt naar uw bedrijf via deze zoekmachine. Het moge daarom wel duidelijk zijn dat advertenties op Google plaatsen in korte tijd zijn vruchten kan afwerpen. Het programma van Google dat u daarvoor gebruikt heet Adwords en daar kunt u zich kosteloos voor aanmelden. Binnen dit programma zijn er talloze opties om reclame te maken. Om uit te vinden hoe u het beste advertenties op Google kunt plaatsen is het verstandig om met teamnijhuis.com contact op te nemen. Want één van onze specialisaties is advertenties op Google plaatsen.

Advertenties op Google plaatsen, iets voor u?

U wilt natuurlijk nu ook advertenties op Google plaatsen. Maar waar moet u dan beginnen? Uw concurrenten zullen immers proberen om uw klanten af te snoepen en daarom is het niet zo vreemd om even de kat uit de boom te kijken. Maar wacht hier niet te lang mee zodat u een groot deel van de klandizie verliest! Wij kunnen uw partner zijn op het gebied van internetmarketing. We helpen u onder andere bij het advertenties op Google plaatsen, het schrijven van seo teksten zodat uw site hoger in Google terechtkomt en vele andere vormen van internetmarketing zoals:

  • Inbound marketing,
  • E-mail marketing,
  • En het ontwerpen van een eigen persoonlijke huisstijl.

Advertenties op Google plaatsen is een vak apart, mede door het enorme aanbod aan mogelijkheden dat Adwords u biedt. Het is ook zeker niet vreemd dat u door de bomen het bos niet meer ziet. We raden u in ieder geval aan om eerst een campagne op te zetten in het Google Display Netwerk. Daar zijn nu al meer dan 2 miljoen bedrijven bij aangesloten en ze bereiken meer dan 90 procent van alle internetgebruikers over de hele wereld. U bepaalt zelf hoe de advertentie wordt weergegeven. Denk daarbij aan zoekwoorden, onderwerpen en interesse. Vervolgens bepaalt u de advertentiegroep en schrijft u passende advertenties die uiteindelijk bovenaan specifieke zoekresultaten komen te staan.

Nog vragen of opmerkingen? Neem gerust even contact met ons op

Ziet u het wel zitten om advertenties op Google te plaatsen maar wilt u dit werk echter wel graag uitbesteden? Dan hopen we dat u binnen Nederland voor Team Nijhuis kiest. We zijn een premium partner van deze zoekmachine en worden in real-time op de hoogte gehouden van veranderingen en uitbreidingen binnen Adwords. Neemt u een vrijblijvend contact met ons op! Niet alleen maken we een review van de huidige stand van zaken van uw website, ook kunnen we u adviseren over het advertenties op Google plaatsen en allerlei andere handige strategieën om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. U kunt ons natuurlijk op vele manieren bereiken. Klim bijvoorbeeld in de pen en stuur een e-mail. Of als u ons tijdens kantooruren kunt bereiken dan kunt u bellen en live met ons chatten!