De hond is in Nederland een immens populair huisdier. Zelfs mensen die in het hart van een grote stad wonen willen graag een gezelschapsdier in de vorm van een klein hondje. Toch is het houden van een hond heel iets anders dan het verzorgen van een knaagdier, konijn, vis of zelfs een kat. Want u kunt een hond niet langer dan een aantal uren alleen laten. Het dier moet uitgelaten worden en heeft aandacht nodig. Maar daar krijgt u natuurlijk wel een maatje voor het leven voor terug. Daarom wilt u natuurlijk alles doen wat mogelijk is om uw hond gezond te houden. Sluit bijvoorbeeld een hondenverzekering af. Omdat u daar wellicht geen kaas van gegeten hebt kan het absoluut geen kwaad om even de kat uit de boom te kijken als u een hondenverzekering wilt afsluiten. Onze website staat in het teken van dit trouwe en lieve dier. Daarmee bedoelen we te zeggen dat we zowel hondenvoer, hondenspeelgoed en overige accessoires verkopen maar dat u tevens een hondenverzekering met een andere verzekeraar kan vergelijken. Bij Tinki vindt u de hondenverzekering die bij u past door uw kenmerken op te geven en de verzekeraars onderling met elkaar te vergelijken. Klinkt u dat als muziek in de oren en zoekt u een hondenverzekering zodat u niet alleen geen dief van de portemonnee bent, maar u ook een goed gevoel hebt als u met uw hond over straat loopt? Dan weet u nu waar u dit kunt gaan uitzoeken.

Dankzij een goede hondenverzekering hebt u geen hoge kostenposten

Het uitzoeken van een goede en goedkope hondenverzekering is dankzij Tinki vanaf nu een peulenschil. U kunt namelijk direct op “hondenverzekering vergelijken” klikken als u onze website bezoekt. U zult zien dat we van maar liefst 5 verschillende verzekeraars meer dan 20 verschillende verzekeringen met elkaar kunnen vergelijken. Als u daarom door de bomen het bos niet meer ziet dan kunt u gebruik maken van de categorieën waarmee u uw zoekgebied kunt vergelijken. Daarmee specificeert u namelijk wat voor hond u hebt en wat uw wensen qua hondenverzekering zijn.

  • Geef bijvoorbeeld duidelijk aan of uw hond een reu of teef is,
  • Maar ook ras, leeftijd en gewicht kunt u selecteren,
  • Wat wilt u eigenlijk precies dat gedekt wordt in deze hondenverzekering? De tandarts, de dierenarts en welke geneesmiddelen en geneesmethodes?

Op basis van al deze gegevens zult u een duidelijk overzicht krijgen van niet meer dan 5 verzekeringen die in onze ogen het beste bij uw hond passen. Als u daar nog vragen over hebt dan kunt u ons en bericht sturen. Maar u kunt ook gelijk naar de website van de desbetreffende aanbieders gaan om daar verder te lezen en hun klantenservices aan te spreken. Vergeet niet dat wij een onafhankelijke vergelijker hebben gebouwd en dus niet gesponsord worden door een verzekeraar.

Bij ons mag u te allen tijde gratis vergelijken

Onze site bestaat uit verschillende gedeeltes. U kunt er dus een hondenverzekering mee vergelijken maar ook een kattenverzekering. Daarnaast bestaat een groot gedeelte van de site uit onze webwinkel. Misschien hoeft u vanaf nu niet eens meer naar de dierenwinkel bij u in de buurt. En we bieden vele handige informatie aan. Bijvoorbeeld als u er niet helemaal uitkomt bij het vinden van een geschikte naam voor uw hond. Of wanneer u meer tips en hulp nodig hebt om voor uw huisdier te zorgen. Zorg ervoor dat u over de juiste kennis beschikt voordat u een huisdier neemt. En mocht u toch nog vragen hebben, wij staan via de telefoon en de mail ook voor u klaar!