Boilergarant is de leverancier van allerlei soorten en maten boilers, zoals elektrische boilers, zonneboilers en kokend water boilers. De elektrische boilers zijn weer onder te verdelen in: verticale en horizontale boilers, anti kalk boilers (duo boilers) en indirect gestookte boilers. De kokend water boilers zijn weer onder te verdelen in de plintboiler en de close in boiler.

Boilergarant staat bekend om:

  • Levering vanuit de grootste boilerfabriek van Europa
  • Uit voorraad leverbaar, vandaag voor 16.00 uur besteld is morgen in huis.
  • Installatie mogelijk.
  • 3 jaar garantie waarvan in het eerste jaar zelfs garantie op het arbeidsloon en de onderdelen.
  • Eenvoudig thuis laten bezorgen of af te halen in onze showroom in Nijkerk. Dit is 7 dagen per week mogelijk.

Voor een boiler van Boilergarant heeft u ruime keuze in boilers en bijbehorende kranen. Of u nu op zoek bent naar een close in boiler voor in uw keuken,  badkamer of in de bijkeuken. Naast een losse boiler, bijvoorbeeld de close in boiler, kunt u bij ons ook terecht voor installatiematerialen en complete boilersets. Deze completer boilersets bestaan uit de boiler, een kraan en het installatiemateriaal.

De gebruiksvoordelen van een close in boiler van Boilergarant

De close in boiler valt onder de kokend water boilers. Dat wil zeggen dat de close in boiler naast het compacte uiterlijk en de plaatsing in uw keukenkastje, ook vele gebruiksvoordelen heeft. Via Boilergarant heeft u voor de keuze van een close in boiler de beschikking over de Itho Daalderop boily+ 10 liter close in boiler 100°C. Vergelijkt u deze met de kokend water boiler Itho Daalderop boily 100°, dan zit het grote verschil in de inhoud water. De  Itho Daalderop boily+ 10 liter close-in boiler 100°C heeft ruimte voor wel 18 liter warm water. Dat is 10 liter meer dan de boily 100 graden! Bovendien is de Itho Daalderop boily+ 10 liter close in boiler 100°C de meest krachtige boiler voor in de keuken die Itho Daalderop in zijn assortiment heeft. Het tappen van 18 liter water doet u eenvoudig, zonder dat u daarvoor een combi-installatieset  aan hoeft te schaffen. Deze boiler wordt compleet geleverd en is daardoor vrijwel direct klaar voor gebruik. U kunt er dus meteen plezier van hebben.

Voordelen van een complete set

Kiest u voor deze boily+ 10 liter close in boiler 100°C? Dan geldt daarvoor een prijs van € 515,- voor enkel de close in boiler en slechts € 675,- voor een complete set bestaande uit de boiler, een 3-in-1 kraan en installatiemateriaal. Bovendien krijgt u 5 jaar garantie op de onderdelen en 2 jaar all-in garantie nadat u zich geregistreerd heeft. Gezien de adviesprijs van € 995,- dus een mooie besparing. Maar dat is nog niet alles. U kiest bij een complete set ook voor de kraan. Daarbij heeft u de keuze uit chroom vierkant, chroom rond, rvs vierkant of rvs rond. De keuze is reuze. Het grote voordeel van deze innovatieve kranen is het gemak waarmee je direct warm en kokend water tapt. En dat uit slechts 1 kraan! De 3-in1-kraan wordt geroemd om zijn gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Bovendien is het een uiterst handige en multifunctionele keukenhulp. U bespaart namelijk enorm veel tijd voor het maken van:

  • Een kopje heerlijke thee
  • Overheerlijke Italiaanse pasta
  • Een eitje
  • Gekookte aardappelen

En zelfs het loskrijgen van vuil in uw pannen is met zeer warm en kokend water in een handomdraai gebeurd. De kraan is eenvoudig en veilig te bedienen door zijn buis-in-buissysteem en de druk-en-draaibediening. Bovendien zijn de kranen volledig draaibaar. De menghendel kunt u gebruiken zonder achterzwaai, waardoor de kraan ook kort voor een achterwand geplaatst kan worden.  Lees meer…