Steeds meer mensen beginnen hun webwinkel en een belangrijk punt van aandacht is dan de manier waarop je de artikelen gaat verzenden. Hiervoor zul je echt over goede dozen moeten beschikken. Natuurlijk is een webshop een goed idee om meer klanten te kunnen bereiken naast de verkoop in jouw gewone winkel of om een bedrijf te kunnen beginnen vanuit huis. Om een goede reputatie op te bouwen, zijn er echter een paar zaken van belang. In de eerste plaats is dat een snelle levertijd en in de tweede plaats dat mensen de juiste producten krijgen en dat deze in een goede staat bij hen aankomen. En dat is het punt waarop de dozen van belang worden. Dit is namelijk de handigste optie als jij iets moet versturen, maar dan is het wel van belang dat je voor een stevige soort doos kiest. Deze moet het gewicht van de artikelen aankunnen en voldoende bescherming bieden. Is de verpakkingsdoos niet stevig genoeg, dan kan dit onderweg voor problemen zorgen en kan het zijn dat de bestelling beschadigd aankomt bij de klant. Dat wil je natuurlijk absoluut vermijden en daarom is het belangrijk om altijd te kiezen voor dozen die van een goede kwaliteit zijn.

Het juiste formaat dozen

Een stevige doos is dus belangrijk, maar ook een goed formaat is zeker van belang. Iedereen snapt dat je aan te kleine dozen niets hebt en ook als het exact past, is het niet altijd aan te raden om het te gebruiken. Vooral bij breekbare goederen is dat het geval, een tikje tegen de zijkant van het doosje betekent dan al snel een beschadiging. Dan denk je misschien, dan maar grote formaten bestellen. Maar ook te grote dozen zijn zeker niet ideaal. Hoe meer ruimte er over blijft, hoe meer de artikelen onderweg aan het schuiven kunnen gaan. Bij sommige producten maakt dit niet uit, maar andere kunnen hier zeker door beschadigen. Uiteraard is het zo dat je loze ruimte op kunt gaan vullen met opvalmateriaal, maar dat is niet ideaal. Niet voor jou, omdat dit jou extra kosten oplevert, maar ook niet voor de klant, die meteen de prullenbak vol heeft zitten met de opvulmaterialen. En ook voor het milieu is dit natuurlijk niet handig, want dan is er weer extra afval. Kies daarom voor dozen die de juiste afmetingen hebben voor de zaken die jij verkoopt en koop waar nodig gewoon verschillende formaten in.

Veel keus bij Dozenmarkt

Ben jij op zoek naar een goede leverancier voor dozen, dan is Dozenmarkt een uitstekende keus. Zij hebben maar liefst 2500 verschillende formaten op voorraad, dus ook het formaat van jouw voorkeur is zeker bij hen te vinden. Voer gewoon in hun zoekmachine de gewenste maat in en je zult een overzicht krijgen van de modellen die hier het dichtst bij in de buurt komen. Heb je gevonden wat je zoekt, plaats dan je order en je hebt het in principe binnen twee dagen in huis. Zij beschikken namelijk over een eigen transportdienst die altijd snel kan leveren. Je kunt bij hen bovendien niet alleen maar voor dozen terecht, maar ook voor andere zaken die je nodig hebt voor het verzenden van artikelen. Denk dan aan:

  • tape en dispensers
  • verzendverpakkingen
  • opvulmaterialen
  • paklijstenveloppen
  • omsnoeringsband

Alles wat jij nodig hebt om de bij jou bestelde artikelen op een goede manier bij de koper thuis te krijgen, kun je bij hen dus in een keer aanschaffen. Groot voordeel is bovendien dat je bij hen zowel grote als kleinere orders kunt plaatsen. Dozenmarkt is dan ook het ideale adres voor wie dozen en andere verpakkingsmaterialen wil kopen.