Op zoek naar een mooie houten vloer? lab21 heeft meer dan 350 soorten houten vloeren in het assortiment. Ze hebben de beste verhouding prijs / kwaliteit houten vloeren van Nederland. Doordat ze de vloeren direct inkopen bij de fabriek en alleen met hoge kwaliteit vloeren werken kunnen ze u altijd de beste prijs / kwaliteit bieden. In hun assortiment hebben wij lamelparket, massief eiken en multiplank.

Groot assortiment houten vloeren

Ze bieden houten vloeren aan in elke kleursoort en diverse maten zowel behandeld als onbehandeld. Staat uw plank er niet bij? Kom dan naar een van de winkels. Online kunt u ontzettend veel verschillende vloeren bekijken. Ze adviseren u echter altijd om langs te komen in een van onze showrooms. Een houten vloer is een natuurproduct en is daarom in het echt altijd anders. Het assortiment verschilt op het gebied van:

  • Trends
  • Soort plank
  • Soort eiken
  • Montage
  • Kleur

En nog veel meer. lab21 heeft een complete parketstudio ingericht met een mooi assortiment eiken houten vloeren. Het assortiment bestaat uit behandelde en onbehandelde planken van diverse sorteringen. In hun assortiment eikenhouten vloeren hebben ze een mooie collectie visgraatvloeren. De houten vloeren bestaan uit massief eiken, lamelparket en multiplank. In de parketstudio hebben ze een ruime collectie oliën bij welke u onbehandelde planken kunt testen en zo kunt u meteen zien welk effect een kleur olie heeft op een onbehandelde plank. Zoals u merkt zijn de mogelijkheden daadwerkelijk eindeloos. Bezoek een van de showrooms en laat u adviseren door een van de parketadviseurs.

De juiste vloer aanschaffen

Een van de populairste types onder de houten vloeren is de vloer van eikenhout. Net als alle andere vloertypen, is de eikenvloer er in alle soorten en maten. De dikte van de planken, de totale afmeting en de kwaliteit van het hout bepalen uiteindelijk de prijs per vierkante meter. Deze 14 millimeter dikke, houten vloer geldt als een favoriet binnen het assortiment van lab21. Het eiken lamelparket met een CDD-sortering zorgt voor een natuurlijke uitstraling in de ruimte. Daarnaast is deze ondergrond naturel geolied en daardoor meteen leg klaar. De onbehandelde Country Eiken Rustiek is daarentegen een van de paradepaardjes binnen lab21 haar grote assortiment. Deze houten vloer is misschien prijziger, maar zorgt meteen voor een ongekend luxueuze uitstraling.

Veel klanten laten bij lab21.nl weten specifiek op zoek te zijn naar een vloer met het welbekende visgraatmotief. Zoals de naam al zegt, worden de vloerdelen bij dit motief in visgraatpatroon gelegd. Dat zegt echter nog niet alles. Ook het soort hout, de afwerking, de behandeling, de lengte en de breedte zijn van invloed op de uitstraling van de visgraatvloer. Zo kunt u de houten vloer met visgraat voorzien van een slijtvaste laklaag, waarmee de vloer onderhoudsarm en duurzaam wordt. Ook is het eventueel mogelijk om de ondergrond te laten stomen, roken of oliën. Daarbij is het wel noodzakelijk om te kijken naar het type materiaal, want niet alle houtsoorten zijn hiervoor geschikt. Het spreekt uiteraard voor zich dat ook de kleur van het hout – licht of donker – van invloed is op het eindresultaat en de totaal feel van het geheel. lab21 zijn gelukkig specialisten op het gebied van houten vloeren, en ook voor vragen kunt u bij hen terecht.