Wij hebben een groot gezin en dat betekent dat ik als moeder altijd veel dingen voor mijn kinderen moet regelen. Iedereen moet bijvoorbeeld ‘s ochtends zijn of haar brood paraat hebben en als de kinderen gym hebben, moeten ze niet vergeten om hun kleding mee te nemen. Dat is altijd een hele organisatie en vandaar dat ik onlangs een keer gekeken heb naar de mogelijkheden om een mooi magnetisch krijtbord te maken. Wij hebben bij ons in de bijkeuken namelijk een grote wand waarop wij heel veel informatie zouden kunnen presenteren als wij van deze wand een magnetisch krijtbord zouden maken. De vraag was dus hoe wij voor een goede prijs deze wand konden omtoveren in een magnetisch krijtbord. Wanneer je dan naar allerlei winkels gaat om te kijken of zij misschien een ouderwets magnetisch krijtbord hebben, dan zul je al snel tot de conclusie moeten komen dat een dergelijk gangbaar magnetisch krijtbord een vermogen kost. Dat is natuurlijk niet waar je naar op zoek bent want ons gezin kost al genoeg geld. Vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik toch voor een goede prijs een mooi magnetisch krijtbord kon maken. Al heel snel las ik ergens een artikel over verf die je kunt gebruiken om een magnetisch krijtbord te maken. Ik ben daarom meteen even gaan kijken naar de mogelijkheden en al snel had ik in de gaten dat ik mij slag kon slaan bij de mensen van Magneetverfmagnaten.nl Deze mensen hebben namelijk alles in hun aanbod opgenomen wat nodig is om een mooi magnetisch krijtbord te maken en ik ben daarom met veel plezier door het ruime aanbod gaan bladeren. Hoe langer ik de mogelijkheden bekeek, hoe duidelijker het mij werd dat ik hier een heel goede mogelijkheid kon vinden om onze muur tot een mooi magnetisch krijtbord om te toveren. Daar word ik altijd vrolijk van en ik kon dan ook niet wachten om een bestelling te plaatsen. 

Met deze verf konden wij een voordelig magnetisch krijtbord maken 

Wij wilden graag een magnetisch krijtbord maken omdat wij dan op de muur zelf een schema konden tekenen en vervolgens met magneten losse briefjes binnen de vakjes op de muur konden plakken. Dat zou voor onze kinderen heel ideaal zijn omdat zij dan zelf konden zien wanneer zij bijvoorbeeld hun gymspullen mee moesten nemen naar school. Wij waren dan ook blij dat wij heel goede en vooral voordelige verf konden kopen via de mensen van Magneetverfmagnaten. Wij hadden onze verf voor het magnetisch krijtbord nog niet besteld, of wij hadden het al in huis. Dat was de service waar wij naar op zoek waren. 

Deze site is een aanrader!

Wij hebben inmiddels onze muur weten om te toveren en daar hebben wij nu al heel veel baat van gehad. De verf is heel goed aan te brengen en de magneten blijven heel goed zitten. Kortom:

  • Wij kochten hier heel goede verf
  • De verf dekte heel snel en is heel mooi opgedroogd
  • De magneten blijven goed aan de muur hangen 

Meer weten? Ga dan ook een keer naar de site kijken.