Er zijn verschillende redenen waardoor je kaal kan worden. Kaalheid kan zeer veel negatieve invloed hebben op je zelfbeeld. Maar gelukkig is er tegenwoordig een mooie oplossing die van grote waarde kan zijn: een haartransplantatie. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van haaruitval door hormonale veranderingen, of door genetische gevoeligheid. Ook kan het voorkomen dat je door brandwonden weinig of geen haar meer op je hoofd hebt. Een traumatische gebeurtenis kan er ook voor zorgen dat je last krijgt van haaruitval. Of een vervelende aandoening kan ervoor zorgen dat je haar verliest. Veel mannen hebben last van Alopecia Androgenetica, wat betekent dat de haarlijn zich terugtrekt en vervolgens doortrekt, waardoor je een ‘eeuwige krans’ op het hoofd krijgt. Veel mannen zijn hier niet blij mee. Zij hebben eerder wel haar gehad dus dan vinden ze het zonde dat dit verdwijnt. Wat de reden dan ook is dat je last hebt van haaruitval of kaalheid, een haartransplantatie kan de oplossing zijn. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak maken met een van de professionele medewerkers van Esteworld. Want zij helpen je graag.

Lees meer over een haartransplantatie bij Esteworld

De mogelijkheid tot een haartransplantatie bestaat, dus waarom zou je daar geen gebruik van maken? Het is eeuwig zonde om dat niet te doen, vooral als je niet tevreden bent met het gebrek aan haar op je hoofd. Veel mensen zijn niet goed geïnformeerd over een haartransplantatie. Zij denken dat het een ingrijpende operatie is, dat het heel veel pijn doet. Maar niets is minder waar. Bij Esteworld wordt een haartransplantatie op een comfortabele en pijnloze manier uitgevoerd. Als je interesse hebt in een haartransplantatie en wil weten of jij ervoor geschikt bent, is het verstandig om een afspraak te maken voor een consult. Dan worden alle ins en outs besproken en kun je persoonlijk advies krijgen. Mocht je dan helemaal overtuigd zijn, dan kun je naar Turkije om een haartransplantatie te ondergaan. Je krijgt hier gewoon Nederlandse begeleiding. En de begeleiding is altijd van zeer hoog niveau. Check de site om te kijken welke goedkeuringen en keurmerken deze kliniek allemaal in het bezit heeft. Dan ben je overtuigd van de betrouwbaarheid en kun je met een gerust hart een haartransplantatie ondergaan.

Zo veel redenen om voor Esteworld te kiezen

Als je een haartransplantatie wil, zijn er ontzettend veel redenen om voor Esteworld te kiezen:

  • Gespecialiseerde kliniek
  • Veel positieve ervaringen andere klanten
  • VIP service
  • Garantie op resultaat

Er lopen chirurgen rond die alleen haartransplantaties doen en niks anders. Dit betekent dat zij zeer gespecialiseerd zijn en precies weten waar ze mee bezig zijn. Ook is de begeleiding zeer professioneel. Bovendien betaal je ook nog eens een aantrekkelijke prijs voor de transplantatie. Als je meer wil weten over hoe het proces in z’n werk gaat, kun je naar de site van Esteworld gaan. Hier wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren. Er worden haarzakjes geplaatst en geoogst. PRP stimulanten zorgen voor een optimaal herstel en goede doorbloeding. Er worden hele kleine boortjes gebruikt voor een kort herstel en snelle hergroei. Het leuke is dat bij deze kliniek hogere dichtheden worden gebruikt dan in andere klinieken. Bij Esteworld kun je dus niet alleen rekenen op een snel herstel, maar de kwaliteit is ook ontzettend goed. Het is ongelooflijk wat een verschil een transplantatie kan maken voor je uiterlijk en uitstraling. Dus als je droomt van een mooie bos haar, is het zeker de moeite waard om contact op te nemen met Esteworld. Deze professionals staan voor je klaar om je te helpen.