Het leasen van een auto raakt steeds meer ingeburgerd, maar wist je dat je ook kunt kiezen voor een lease scooter? Als jij geen grote afstanden hoeft te overbruggen, dan kan dit een betere keus zijn dan een wagen, want op steeds meer plekken loopt het verkeer immers vast. Er ontstaan steeds meer files en dat maakt het erg lastig om vlot op jouw plaats van bestemming aan te komen. Ook het openbaar vervoer wordt steeds voller, omdat mensen daar maar naar overstappen om de files te vermijden. Waardoor het op veel plaatsen ook in tram, trein en bus gewoon te druk is. Dan is het kiezen voor een lease scooter nog niet zo’n gek idee. Hiermee kun jij jezelf redelijk snel verplaatsen, zonder dat je hiervoor veel inspanning hoeft te leveren, zoals op de fiets. Bovendien kun je rechtstreeks van je vertrekpunt op je plaats van bestemming aankomen, zonder dat je zit met overstappen en nog stukken lopen, zoals met het openbaar vervoer vaak het geval is. Daar komt bij dat deze tweewielers veel minder ruimte innemen dan auto’s, waardoor het wegennet minder zwaar belast wordt en je files vaak kunt vermijden. Al met al genoeg reden dus om een lease scooter te overwegen!

Financiële voordelen lease scooter

Natuurlijk heeft een lease scooter niet alleen maar bovenstaande voordelen, er zitten ook financiële voordelen aan deze manier van je voertuig regelen. Een eerste pluspunt is natuurlijk het feit dat je niet in één keer een heel groot bedrag hoeft te betalen. Als jij momenteel niet zo heel veel spaargeld hebt, of in ieder geval niet genoeg daarvoor, dan kun je een lening afsluiten om de aankoop te doen, maar je kunt in plaats daarvan ook gewoon kiezen voor leasen. Het grote voordeel van het kiezen voor een lease scooter is dat je hier iedere maand een relatief laag bedrag voor betaalt. Dat maakt het voor jou financieel gezien een stuk eenvoudiger. Je weet dan precies waar je aan toe bent en je kunt natuurlijk ook zelf de hoogte van het bedrag betalen. De hoogte wordt namelijk bepaald door het model dat je kiest en het aantal termijnen waarin jij wilt betalen. Hoe langer jouw periode van betalingen duurt, hoe lager het bedrag per maand natuurlijk is. Zo kun je het voor jouzelf dus heel goed betaalbaar houden en dat maakt een lease scooter dus ook echt heel interessant.

Sluit contract af bij Polderscooter

Lijkt een lease scooter jou interessant? Dan moet je natuurlijk nog wel even weten waar je dit kunt regelen. Er zijn nog niet heel veel bedrijven die dit aanbieden, maar bij Polderscooter kun je hiervoor wel terecht! Zij bieden diverse opties, zo kun je bijvoorbeeld voor een afbetalingstermijn tussen de 12 en 60 maanden. Daarnaast bieden zij ook veel verschillende modellen en dus prijsklassen aan, wat jou ook weer diverse keuzemogelijkheden biedt. Andere voordelen zijn dat je altijd kosteloos extra mag afbetalen en dat je bovendien alleen rente betaalt over het bedrag dat nog open staat. Wie kan er bij hen allemaal terecht voor een lease scooter? Dat kan als jij:

  • 18 jaar of ouder bent
  • een vast inkomen hebt van minimaal duizend euro per maand
  • geen negatieve BKR-notering hebt
  • in Nederland woont

Dit kun je aantonen door middel van je identiteitsbewijs, je salarisstrook en een overzicht van je woonlasten. Op basis daarvan kunnen de medewerkers van Polderscooter bepalen of jij bij hen terecht kunt voor een lease scooter. Op zich zijn de vereisten niet heel streng, dus bijna iedereen zal hier zonder problemen voor in aanmerking komen en zo dus voordelig de weg op kunnen gaan!

Lees meer…