Wie kent het niet, het razend populaire gezelschapsspel Kolonisten van Catan. Door de jaren heen is dit bordspel in Nederland uitgegroeid tot een razend populair spel in vele families en huishoudens. Het spel komt in menig huishouden na het eten of tijdens een feestje op tafel. Door de populariteit van het spel zijn er ook vele uitbereidingen voor Kolonisten van Catan. Bij ons in de webshop vindt u alle varianten van het bordspel die er zijn. U Vindt werkelijk elke versie van dit geweldige bordspel in ons assortiment. Het spel wordt vaak omschreven als een beter uitgedachte versie van Risk. U speelt de standaard versie van De Kolonisten van Catan met 3 tot 4 spelers. Er zijn echter ook uitbereidingen die bedoeld zijn voor 5 tot 6 spelers. Een spel duurt ongeveer 75 minuten. Het is een enorm veelzijdig en goed ontworpen bordspel. Voor de nieuwe spelers is de basis van Kolonisten van Catan makkelijk te leren. Door de goed uitgedachte spelregels en een variabel bord zorgen er voor dat het zelfs voor de ervaren spelers nooit saai wordt. Er zijn altijd nieuwe tactieken om te proberen. Het doel van Kolonisten van Catan is om als speler een aantal overwinningspunten te behalen. Hierna heeft u het spel gewonnen. Tijdens het spelen van het spel wordt er niemand geëlimineerd. Het blijft dus voor de hele duur van het spel voor iedereen leuk en interessant. In de webshop van Spellenrijk hebben wij Kolonisten van Catan en de vele verschillende varianten en uitbereidingen die er voor het spel zijn gemaakt. We zijn er voor al uw kolonisten behoeften. Surf snel naar www.spellenrijk.nl en bekijk en vergelijk hier gemakkelijk alle spellen in onze webshop. Naast het bekende bordspel hebben wij ook de speelkaarten van Catan in ons assortiment. Kortom, kijk snel eens in de shop en bestel ook uw favoriete bordspellen!

Kolonisten van Catan nergens goedkoper als bij Spellenrijk.

De producten in onze webshop zijn altijd super scherp geprijst. Kolonisten van Catan is bij ons aanzienlijk goedkoper als in de winkel. We zijn zelfs goedkoper dan de meeste webshops. Betaal ook niet te veel voor uw favoriete bordspellen en shop ook bij Spellenrijk. U geniet bij ons ook altijd van de allerbeste voorwaarden. Het bezorgen van uw bestelling kost slechts 3,99 Euro en is bij bestellingen boven de 50 euro helemaal gratis. Wanneer u bij ons op werkdagen voor 21.00 bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag nog in huis. Ook kunt u er voor kiezen om uw bestelling bij ons af te halen in Hengelo. U kunt in onze webshop gemakkelijk bestellen zonder dat u hiervoor een account hoeft aan te maken. Daarnaast krijgt u maar liefst 14 dagen de tijd om uw bestelling te ruilen. Kortom, altijd de allerlaagste prijs en de beste voorwaarden. Naast dat onze producten van zichzelf al scherp geprijsd zijn, hebben wij regelmatig interessante promoties en kortingen. U kunt in de webshop al onze aanbiedingen vinden. Bestel dus ook bij Spellenrijk.nl. Jij bent aan de beurt!

Al uw favoriete bordspellen en nog veel meer.

Wij zijn uw adres voor al uw favoriete bordspellen en nog veel meer. Wij zijn een grote webshop met altijd zo’n 10.000 artikelen op voorraad. Gezelschapsspellen zijn slechts een deel van wat wij aanbieden. U kunt bij ons terecht voor alle soorten spellen. Accessoires voor buiten spelen, ballen, fidget spinners maar ook een uiteenlopend aanbod aan kaartspellen en verzamelkaarten. Van pokerset tot strandbal, u kunt voor de allerbeste prijs altijd terecht bij Spellenrijk. Bekijk al onze artikelen in de webshop!