Ikea meubels passen overal bij. Ze zijn niet alleen mooi in eenvoud, maar zijn daarnaast ook nog eenvoudig in elkaar te zetten. Daarnaast kunt u ook altijd eenvoudig onderdelen vervangen. Zoals bijvoorbeeld nieuwe fronten voor uw Ikea keuken. Nieuwe fronten voor uw Ikea keuken kunnen uw keuken in een klap een compleet nieuwe look geven. Daarnaast kunnen de nieuwe fronten voor uw Ikea keuken ook dienen ter reparatie. Bij New L.oak, Meubels op Maat, kunt u voordelig en eenvoudig nieuwe fronten voor uw Ikea keuken laten maken, zodat u direct kunt beginnen met het opknappen van uw keuken. Wij leggen u graag uit wat wij kunnen betekenen op het gebied van nieuwe fronten voor uw Ikea keuken, zodat u snel via ons kunt bestellen.

Geen grote uitgaven met nieuwe fronten van uw Ikea keuken

Nieuwe fronten voor uw Ikea keuken kunnen van pas komen als de uitstraling wat te wensen overlaat. Zo kunt u blijven profiteren van de praktische indeling van uw Ikea keuken, maar tegelijkertijd ook genieten van een echte design keuken met nieuwe fronten van uw Ikea keuken. Onze eiken fronten van massief of fineer zijn leverbaar in diverse kleurstellingen en kunnen daarnaast ook afgewerkt worden met oliën en waxen. Deze geven een natuurlijke uitstraling aan het hout. Nieuwe fronten voor uw Ikea keuken geven zo een uitstekende nieuwe uitstraling, die u geheel aan uw huis aan kunt passen. Dit biedt enkele voordelen:

  • Een luxere uitstraling
  • Geen grote uitgaven
  • Exacte aansluiting bij de rest van uw interieur

Doordat u bij uw nieuwe fronten voor uw Ikea keuken vrijwel ieder uiterlijk kunt uitzoeken, heeft u altijd een keuken die bij u en uw interieur past. Uw interieur verandert namelijk elke paar jaar, doordat u zelf een andere stijl creëert. Dan is het handig dat ook uw keuken mee verandert, zodat u tevreden kunt zijn. Nieuwe fronten voor uw Ikea keuken zijn daar een van en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Ze zijn exact op maat, maar worden ook kant en klaar afgeleverd, zodat er alleen nog een eenvoudige montage nodig is. Daarnaast kunnen wij de fronten ook voorzien van prachtige bijpassende grepen in diverse designs. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig genieten van een prachtige design keuken tegen de scherpste tarieven. Daarnaast hoeft u ook een langdurige of ingrijpende verbouwing te verrichten om uw keuken opnieuw te laten stralen. Onze medewerkers geven u graag advies over de beste keuze voor uw keuken op basis van uw wensen en eisen. Daarna kunnen wij direct voor u aan de slag om uw nieuwe fronten te maken.  

Geen standaard maten bij onze keukenfronten

New L.oak is uw specialist op het gebied van op maat gemaakte keukenfronten. Wij willen een eiken design keuken mogelijk maken voor iedereen. Dit houdt in dat wij bij vrijwel ieder merk de perfecte fronten kunnen maken. Onze missie is daarom om samen met u voor een gunstige prijs en geheel naar uw eigen smaak een keuken samen te stellen. Wij werken daarbij niet met de standaard maten, waardoor wij eenvoudig de fronten kunnen vervangen door onze eiken houten fronten te plaatsen op een nieuwe keuken, zoals de keukens van Ikea. U bestelt de fronten altijd direct bij ons, zonder dat daar een tussenpersoon aan te pas komt. Dat is niet alleen goed voor uw budget, maar ook voor de kwaliteit en luxe uitstraling. Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://www.eikenkeukenfronten.nl/.