Nederland is een land waar mensen forse belastingen moeten betalen. Hier krijgt u weliswaar veel voor terug, maar het is nooit verkeerd om een keer te kijken of u niet meer belasting betaalt dan u eigenlijk zou hoeven. Veel mensen hebben niet in de gaten dat zij woz bezwaar maken. U betaalt belasting voor uw woning wanneer deze uw eigendom is. Dit gebeurt op basis van een bedrag dat bij de aankoop van uw woning is vastgesteld. Dit bedrag representeert de waarde van de woning. Het kan echter zijn dat dit bedrag niet meer klopt. Bij veel mensen is dit het geval. Na verloop van tijd kan het economische tij er namelijk heel anders voor staan en dat kan betekenen dat u veel meer geld aan de Belastingdienst betaalt, dan u eigenlijk zou hoeven. U kunt in dat geval echter altijd woz bezwaar indienen. Veel mensen hebben echter geen idee hoe zij dit moeten doen. Wij moeten ook toegeven dat het ook niet eenvoudig is om een woz bezwaar in te dienen dat aan alle eisen voldoet wanneer u dit nog nooit eerder heeft gedaan. U zult merken dat u aan allerlei regels moet voldoen om een goed woz bezwaar op te stellen. Omdat wij merkten dat heel veel mensen hier niet goed mee uit de voeten konden, hebben wij besloten om u een handje te gaan helpen. Wij hebben daarom een site in het leven geroepen waar u heel eenvoudig uw woz bezwaar kunt opstellen. Wanneer u momenteel tijd heeft, nodigen wij u uit om even naar Bezwaarmaker.nl te komen kijken. U zult zien dat wij een handige tool hebben ontwikkeld waarmee u heel eenvoudig een woz bezwaar kunt opstellen. Zo maakt u veel meer kans op een verlaging van het bedrag dat u moet betalen. Veel mensen hebben bij ons al een woz bezwaar opgesteld en dat heeft hen geen windeieren gelegd.

Via onze site kunt u snel een woz bezwaar opstellen

Sommige mensen denken dat het niet de moeite is om een woz bezwaar op te stellen. Dat is echter niet helemaal juist. Het bedrag dat u op jaarbasis kan besparen, kan al snel oplopen van enkele tientallen tot enkele honderden euro’s per jaar. In een enkel geval gaat het zelfs over duizenden euro’s per jaar. Dat betekent dat wanneer u deze besparing vele jaren achtereen doorvoert, u er zeker van kunt zijn dat u een reusachtig bedrag kunt besparen. Wij nodigen u daarom uit om via onze site een woz bezwaar op te stellen. U zult merken dat dit binnen twee minuten klaar is en dat u uw bezwaar ook meteen kunt versturen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw verzoek meteen bij de juiste persoon terechtkomt. Wij hebben alleen in 2013 en 2014 al bijna 800.000 euro weten te besparen voor de mensen die onze site bezochten. U ziet het; het kan zeer de moeite lonen om bij ons een bezwaar op te stellen. Wij hopen daarom dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen.

Heeft u nog vragen?

Mocht u op onze site komen kijken, en daar iets zien wat u niet geheel duidelijk is, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord om u meer te vertellen over de gang van zaken. Kortom:

  • surf even naar Bezwaarmaker.nl
  • bekijk hier hoe u veel geld kunt besparen
  • stel vandaag nog een bezwaar op

Wij hopen u voldoende te hebben kunnen voorlichten over onze mogelijkheden. Stel daarom vandaag nog uw bezwaar op.