Nieuw licht uitzoeken kan een hele opgave zijn. U moet met verschillende zaken rekening houden, waaronder de grootte van de lamp. Met LED inbouwspots heeft u daar geen last meer van. LED inbouwspots worden namelijk geheel weggewerkt in meubels of het plafond, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over een te grote lamp in bijvoorbeeld uw badkamer. LED inbouwspots kunt u eenvoudig aanschaffen via Pretmetled.nl. Wij hebben een groot assortiment aan LED inbouwspots in vele vormen en maten, waardoor er voor iedere situatie geschikte LED inbouwspots te verkrijgen zijn. Wij leggen u daarom graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en hoe u de spotjes bij ons kunt aanschaffen.

Verschillende vormen en maten LED inbouwspots verkrijgbaar

Voordat u LED inbouwspots aanschaft, moet u goed weten welke inbouwspots voor welke plaats geschikt zijn. De inbouwdiepte is hierbij bepalend. Hier zijn ook verschillende LED inbouwspots voor. Als de inbouwdiepte geen beperkingen heeft dan kunt u eerst kijken naar uw persoonlijke voorkeuren. Wij hebben namelijk:

  • Verschil in vorm
  • Verschil in kleur van armatuur
  • Verschil in kleur van licht

Wij hebben een groot assortiment aan ronde en verdiepte spotjes. Daarnaast kunt u bij de kleur van het armatuur kiezen uit bijvoorbeeld wit, zilver of grijs. Er zijn nog veel meer kleuren in ons assortiment te verkrijgen, waardoor er voor ieder interieur de juiste kleur is. Ook de lichtkleur biedt veel mogelijkheden. Met een GU10 LED spot kunt u bijvoorbeeld heel eenvoudig de juiste lichtkleur combineren met het gewenste armatuur. Deze spots zijn namelijk verwisselbaar. De LED inbouwspots kunnen niet alleen in lichtsterkte afwijken, maar ook in lichtkleur. Bij onze klanten zien we vaak terug dat er voor de woonkamer en slaapkamer wordt gekozen voor extra warm licht, welke warmer worden naarmate de lamp wordt gedimd. Bij de badkamer is goed en helder licht belangrijk. Daarom kiezen de meesten voor warm licht en bij de spiegels juist natuurlijk witte LEDs. Zo komt er geen klinische uitstraling in uw badkamer. De juiste spots hebben wij op onze website onder badkamerspots staan. Natuurlijk zijn er nog veel meer opties, die geheel aan uw wensen en eisen aan te passen zijn. Zoals u ziet, is er veel keuze voor LED inbouwspots. Al deze spotjes zijn te koop via onze website. Hier zoekt u eenvoudig de juiste spots voor uw badkamer, woonkamer, keuken of garage. Zodra u uw bestelling heeft afgerond, zorgen wij dat deze zo snel mogelijk bij u worden geleverd. Zo kunt u direct aan de slag om uw LED inbouwspots te installeren aan de hand van onze eenvoudige handleiding.

Wij helpen u bij de juiste keuze

Pretmetled.nl is het adres voor al uw inbouwspots en andere LED lampen. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende vormen en maten, waardoor er voor iedere ruimte het perfecte licht te vinden is. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij alle ins en outs van het werkveld afweten, waardoor wij u altijd deskundig advies kunnen geven. Wij hebben uitsluitend de beste A-merken in ons assortiment, zodat wij er zeker van zijn dat wij u altijd hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren. Wij verzenden alle verlichting direct uit eigen voorraad, controleren elke zending en leveren vrijwel altijd onze verlichting de volgende dag al bij u. Twijfelt u welke lamp u nodig heeft, heeft u nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.pretmetled.nl. Onze medewerkers kunnen u altijd helpen om de perfecte keuze voor uw pand te maken.