mokkenshop - mokken bedrukken

In de mokkenshop.nl kunt u snel uw mokken laten bedrukken zoals u dat wenst. Waarom wilt u mokken bedrukken? Om weg te geven natuurlijk! Het eerste wat ons te binnen schiet is dat u mokken laat bedrukken om weg te geven als relatiegeschenk. Het is een zeer origineel relatiegeschenk, zeker als u het vergelijkt met pennen en ballonnen. Anderen denken origineel te zijn door USB-sticks en powerbanks te bedrukken met hun bedrijfsgegevens. Maar als iedereen dit gaat doen dan kunnen we het moeilijk nog origineel noemen. Maar originaliteit is natuurlijk niet per definitie de belangrijkste factor. Het gaat tevens om de functionaliteit. In de zin dat u het artikel kunt gebruiken maar ook marketingtechnisch gezien. Mokken bedrukken om uit te delen tijdens een jaarbeurs of om in het kerstpakket van uw medewerkers te stoppen raden we absoluut aan. Anderen zien u hier uit drinken in uw eigen huis of onderweg. Door er een in het oog springend logo op te zetten is de kans aanzienlijk groot dat uw bedrijf blijft plakken. Met tot gevolg dat u meer bezoekers in uw winkel of op uw website krijgt. En al die bezoekers zijn potentiële klanten! Dus tel uit uw winst want mokken laten bedrukken is helemaal niet duur. Zeker niet als u dat aan de Mokkenshop overlaat!

We kunnen mokken bedrukken zoals u dat wenst

We kunnen al uw mokken bedrukken dus schroom niet langer en neem eens een kijkje op onze website. U vindt er een keur aan verschillende modellen zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Wat dacht u bijvoorbeeld van koffiemokken, kop en schoteltjes, theeglazen, dubbelwandige mokken of fotomokken? Op de bijzondere fotomokken kunt u het winkelpand afdrukken maar ook een groepsfoto van het hele team. U kunt iedereen een eigen mok geven zodat men in de kantine eenvoudig zijn of haar mok kan vinden. Een klein persoonlijk cadeautje maar zeer doeltreffend! Wist u dat u al vanaf 36 stuks mokken kunt bedrukken? Dus voor een klein team is dit al mogelijk.

  • Gaat u naar onze website toe,
  • Maak uw keuze uit de diverse designs en verschillende mokken en glazen,
  • Geef aan wat u op de mokken wilt bedrukken. Zo is het verstandig om een aantal bedrijfsgegevens af te drukken zoals uw websitenaam, telefoonnummer, adres of e-mail. Maar een slagzin en logo kan ook zeer doeltreffend zijn,
  • Vul dan uw adres- en contactgegevens in en betaal via PayPal, iDEAL of uw credit card.
  • Uiteraard ontvangt u een bevestiging van de bestelling in uw inbox en laten we het u weten als het pakket wordt afgeleverd. U hoeft hier niet lang op te wachten!

Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan

Kijkt u graag de kat uit de bomen? Dan sturen wij van MokkenShop u graag een gratis proefdruk op. Die proefdruk mag u sowieso houden. Besluit u vervolgens met ons in zee te gaan? Dan zijn er geen verzendkosten aan verbonden mits u vanuit Nederland of België bestelt! U wilt van te voren weten wat het u gaat kosten. Daarom bieden we de mogelijkheid om na uw aanvraag een offerte te sturen. U zult zien dat mokken bedrukken voor ons een eenvoudig klusje is waar we niet te veel geld voor vragen. U bent bij ons nooit een dief van uw portemonnee. We hebben onderhand meer dan 20 jaar ervaring in de reclamewereld en dat heeft zich uitbetaald in een goede service. Hebt u toch nog vragen en kunt u de antwoorden niet op de website terugvinden? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail of bel ons even op.