creapoint - Decopatch papier bestellen

Decopatch is helemaal in de mode. Met dit prachtige papier kunt u de mooiste objecten versieren. Wilt u daarom graag decopatch papier bestellen? Dan moet u echt even op onze website kijken. Want decopatch papier bestellen is via het internet niet alleen erg eenvoudig, het is ook nog eens erg goedkoop. Wij van creapoint.nl doen er alles aan om een zo breed mogelijke selectie aan papier te kunnen aanbieden. Daarom kunt u niet alleen decopatch papier bestellen in effen kleuren maar ook met prachtige dessins zodat u eindeloos kunt combineren. Het is immers de bedoeling dat u dit papier met elkaar combineert terwijl u er een object mee inpakt. Het is niet een inpakpapier dus gaat u er vooral niet grote dozen mee inpakken. U kunt het zien als een hobby en in sommige gevallen zelfs als kunst! Want na het decopatch papier bestellen kunt u direct aan de slag met het beeld dat u in uw hoofd hebt zitten. Pak een beeld waar u niet zo veel meer naar kijkt en pak het in met decopatch. Maar u kunt het object ook zelf creëren. Misschien bent u dol op kleien en kleit u diertjes. Deze diertjes kunt u grijs laten maar is het niet veel leuker om ze te versieren met ons papier? Hopelijk bent u al overtuigd van het feit dat decopatch papier bestellen echt iets voor u is. Als dat het geval is dan moet u even verder lezen, dan leggen we u haarfijn uit hoe het decopatch papier bestellen via onze website werkt.

Probeert u het decopatch papier bestellen eens uit

Decopatch papier bestellen via Creapoint is erg eenvoudig. U kunt het op elk gewenst tijdstip doen en zelfs de kans dat u het binnen 2 werkdagen thuisbezorgd krijgt is vrij groot omdat we al het papier steevast op voorraad hebben liggen. Het prettige aan dit papier is dat u het op diverse ondergronden kunt gebruiken.

  • We hebben het al gehad over gipsen en kleien beelden,
  • Maar wist u dat u ook decopatch papier kunt bestellen om het vervolgens aan te brengen op glas, ijzer en kunststof?
  • Maar ook op andere metalen, MDF en zelfs papier-maché.

U leest het, dit product is van alle markten thuis. Kijkt u daarom snel op onze website en kies de velletjes uit die u wilt kopen. U zult zien dat we een zeer brede selectie hebben maar met behulp van handige categorieën kunt u snel uw zoekgebied verkleinen. Vergeet u trouwens niet om er ook accessoires bij te kopen zoals lijm? Met deze lijm kunt u het papier op elke ondergrond moeiteloos bevestigen.

Met dit papier maakt u unieke creaties

Nadat u een keuze hebt gemaakt is het zaak om de bestelling compleet te maken. Bent u een terugkerende klant? Log dan in op uw profiel door uw profielnaam en wachtwoord in te vullen. Wilt u een eenmalige bestelling maken dan vult u al uw contact- en adresgegevens in. Vervolgens kunt u het verschuldigde bedrag direct overmaken met behulp van PayPal, iDEAL of uw credit card. U krijgt van ons een bevestiging in uw mailbox en we laten het u tevens weten als het pakketje onderweg is. hebt u nog vragen over het decopatch papier bestellen? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail. Bellen kan uiteraard ook maar doet u dat wel tijdens kantooruren. Hebt u behoefte aan inspiratie? Op onze website vindt u vele voorbeelden van versierde beelden en andere objecten. Wilt u graag decopatch papier bestellen voor een vriendin maar bent u bang dat u de verkeerde kleuren koopt? Koop dan de cadeaubon!