Wil je stoppen met roken, maar lukt het je steeds niet? Heb je het al een aantal keer geprobeerd en ben je het helemaal beu? Breng dan eens een keer bezoekje aan de vape shop! Bij Dutch Vapeshop vind je een heel assortiment aan E-sigaretten, E-smokers, E-liquids en andere handige accessoires voor bij het vapen. Toen ik wilde stoppen met roken, maar het me maar steeds niet lukte, kwam ik bij de vape shop terecht. Dit was op aanraden van een vriend die ook door middel van een E-sigaret was gestopt met roken. Ik besloot toen om bij de vape shop een vape te kopen om daarmee mijn nicotinegebruik te kunnen afbouwen. Hierna is het me eindelijk gelukt om te stoppen met roken! Ik begon eerst met het hoogste nicotinegehalte, omdat ik altijd zware sigaretten rookte. Ook koos ik gewoon voor de tabakssmaak, omdat ik had gehoord dat daarmee je trek naar een ‘normale’ sigaret ook afneemt. Je hebt dan toch nog een beetje de smaak van hoe het eerst was. Ik merkte gelijk al dat ik door de vape de verleiding naar een ‘echte’ sigaret makkelijker kon weerstaan. Daarna begon ik met het afbouwen van het nicotinegehalte en ik vape nu geheel nicotinevrij. Ik kan nu echt zeggen dat ik gestopt ben met roken!

In dit artikel zal ik vertellen waarom vapen een goede vervanging is voor roken en waarom een bezoekje aan de vape shop het daarom zeker waard is!

Wat kun je kopen bij de vape shop?

Bij de vape shop kun je terecht voor alles wat te maken heeft met vapen. Een vape is een ander woord voor damper of elektrische sigaret. Bij het roken van een vape inhaleer je eigenlijk de dampen, vandaar dat het ook wel een damper wordt genoemd. Bij de vape shop kun je onder andere terecht voor allerlei soorten elektrische sigaretten, E-liquids die je nodig hebt voor je elektrische sigaret en voor allerlei handige accessoires die handig kunnen zijn bij het vapen. Ook vind je op de website van Dutch Vapeshop veel nuttige informatie die vooral van pas komt als je net begint met vapen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende vapes voor verschillende soorten rokers. Ben je een beginnende vaper die over is gestapt van het roken van ‘normale’ sigaretten, dan zul je op een andere manier inhaleren dan een ervaren vaper. Voor deze verschillende manieren van inhaleren zijn er ook verschillende soorten elektronische sigaretten beschikbaar en de vape shop heeft alles in huis! 

Stoppen met roken?

Als jij wilt beginnen met vapen om van het roken af te komen, dan ben je bij de vape shop aan het juiste adres! Het gebruik van een vape is namelijk één van de beste methoden om te stoppen met roken. Het is daarbij van belang dat jij de juiste E-sigaret kiest en op de website van Dutch Vapeshop vind je hier alles over wat je moet weten. Let bijvoorbeeld vooral op de manier waarop jij inhaleert.

Daarnaast zijn er voor de gevorderde vaper veel verschillende smaken E-liquids te koop bij de vape shop die je kunt vapen met jouw E-sigaret, denk onder andere aan: 

  • Tabakssmaak
  • Appel
  • Strawberry
  • Blue berry 
  • Berry mint
  • Peach 
  • Watermeloen 
  • Kiwi

En nog veel meer!  

Lees meer…