Bij ons op kantoor hebben negen van de tien medewerkers rugklachten. Dat komt namelijk omdat wij allemaal sedentair gedrag vertonen. Dat houdt in dat wij allemaal de hele dag op onze stoel zitten te werken en dat wij daardoor dus veel te weinig in beweging komen. Wij hebben daarom allemaal wel rugklachten en dat is iets waar je heel veel problemen door kunt ervaren. Ik ben daarom op zoek gegaan naar mogelijkheden om dit alles op te lossen want ik had het idee dat het niet goed is voor de gezondheid van onze mensen dat iedereen maar met zijn of haar klachten zou blijven zitten. Ik ben daarom gaan zoeken naar mogelijkheden om een elektrisch bureau te kopen voor mijn mensen. Ik had hier een keer over gehoord toen ik op een beurs voor ondernemers was. Daar was een man die mij liet zien hoe een elektrisch bureau werkte en ik was meteen onder de indruk van dit fenomeen. Het is namelijk zo dat je dit bureau kunt aanpassen aan de werkhoogte. Dat is ten eerste heel ideaal voor de wat kleinere mensen, maar ten tweede is het ook prettig voor mensen die graag staand willen werken. Je kunt het elektrisch bureau dan namelijk ook heel hoog instellen zodat je gewoon staand kunt werken. Dat was iets waar heel veel mensen bij mij op de zaak wel warm voor liepen en ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een elektrisch bureau aan te schaffen. Ik ben gaan kijken waar je een goed elektrisch bureau kon krijgen en al snel kwam ik terecht op de site van shiraz.nl. Dit bedrijf heeft alles wat je nodig hebt wanneer je goed wilt werken. Zij verkopen hier namelijk het beste meubilair en dat alles tegen heel goede prijzen. Genoeg reden voor mij dus om een keer te kijken wat ik hier allemaal zou willen kopen. 

Ik bekeek dit elektrisch bureau in de showroom

Toen ik eenmaal de site van shiraz gevonden had, was ik meteen heel enthousiast over alles wat je hier aangeboden krijgt. Het is namelijk zo dat je hier heel veel verschillende producten kunt krijgen en die zijn allemaal heel scherp geprijsd. Het fijne is ook nog eens dat je het elektrisch bureau ook in het echt kunt komen bekijken. Je kunt namelijk naar de showroom van shiraz gaan om daar al hun meubelen in het echt te aanschouwen. Ik heb dat gedaan en zo kon ik het elektrisch bureau zelf ook even testen. Dat was ideaal want hierdoor wist ik dat ik een heel goede aankoop deed. 

Wij werken nu veel gezonder

Sinds wij bij shiraz een elektrisch bureau hebben gekocht, merken wij dat wij aan het eind van de dag veel meer energie over hebben. Wij bewegen namelijk meer op kantoor en dat is een goed gevoel. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel goed bureau kunnen kopen 
  • Wij merken dat wij meer energie hebben tijdens het werk 
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen 

Meer weten over dit bedrijf? Blader dan ook eens door hun aanbod via shiraz.nl.