Tegenwoordig lijkt het wel alsof iedereen blogt. Dit gaat meestal over een passie, die men met de buitenwereld wilt delen. Ook zakelijk bloggen wordt steeds populairder. Met zakelijk bloggen schrijft u zowel over uw passie als dat u uw bedrijf promoot. Zakelijk bloggen is echter niet voor iedereen eenvoudig. Hierbij kan ik, Yvonne Rengers, u bij helpen. Samen met u gaan wij aan de slag om uw kwaliteiten op het gebied van zakelijk bloggen te vergroten, zodat uw bedrijf meer bekendheid kan krijgen en u praat waarover u het liefste praat: uw bedrijf. Graag leg ik u meer uit over zakelijk bloggen en wat ik hierin voor u kan betekenen, zodat u direct nog aan de slag kunt of met mij in contact kunt komen.

Alle handvatten voor zakelijk bloggen binnen handbereik

Wilt u zakelijk bloggen maar weet u niet waar u moet beginnen? Of heeft u geen idee waar u op moet letten bij het schrijven? Dan kan ik u helpen om uw kennis op het gebied van zakelijk bloggen te vergroten. Ik leer u namelijk alle kneepjes van het vak, zodat u precies weet hoe u een positief effect kunt creëren en een goed uitziende blog kunt maken. Om deze redenen is zakelijk bloggen een goede uitkomst voor uw bedrijf:

  • Met een blog scoort u hoger in Google
  • Meer bezoekers op uw website genereren
  • Een effectief middel om relaties op te bouwen met uw doelgroep
  • U kunt uzelf onderscheiden in de markt
  • Met interessante onderwerpen kunt u uw klanten bij laten blijven met de laatste ontwikkelingen

Met deze manier van bloggen kunt u dus meer kennis overbrengen aan uw klanten en daarnaast ook meer bezoekers trekken op uw website. Lezers zullen worden aangespoord om een bepaalde actie te ondernemen, terwijl uw bekendheid groeit. Zodra u met mij in contact komt, kan ik u alles uitleggen over zakelijk bloggen. Zo bespreken wij bijvoorbeeld waaraan een goede blog moet voldoen en hoe u een blog schrijft die boeiend en interessant is. Samen met u kijken wij naar de situatie van uw bedrijf en wat de doelgroep precies is. Van daaruit kunnen wij beginnen met de eerste blogartikelen te schrijven, zodat u direct een drukker verkeer op uw website kunt genereren. Ook zal ik verder ingaan op de manier van promoten, zodat u ook via bijvoorbeeld uw social media kanalen uw blogposts kunt verspreiden en nog meer bekendheid op kunt bouwen. Aan het einde van het traject zult u versteld staan van het bereik dat uw bedrijf heeft gekregen en ziet u uw omzet groeien.

Samen met u werken wij aan een goed verkeer op uw website

Yvonne Rengers is uw specialist op het gebied van zakelijk bloggen. Door mijn jarenlange ervaring in zowel het schrijven als de zakelijke wereld, heb ik veel kennis opgedaan om uw bedrijf te helpen bij het opzetten van een blog. Hierbij werken wij aan de hand van uw wensen en eisen aan de mogelijkheden, zodat alles perfect aansluit bij uw bedrijfsvoering en de doelgroep die u met uw blog wilt bereiken. Daarnaast geef ik u altijd advies over het opstellen van uw teksten, de inhoud en relevantie en hoe u uw blog kunt verspreiden middels alle social media kanalen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Neem dan gerust contact met mij op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://yvonnerengers.nl. Ik help u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies.