Als je een eigen bedrijf opstart of een begin maakt als ZZP’er, dan denk je in eerste instantie wellicht dat je weinig omkijken zult hebben naar de administratie. Je begint immers nog maar net en in principe is het niet zo dat je al te maken hebt met tal van verschillen inkomsten en uitgaven. Niets is echter minder waar, want al ben je een ZZP’er met 1 of 2 werkgevers, dan nog ben je vaak al vele uren kwijt aan het bijhouden van de administratie. Het komt namelijk nogal precies en je kunt dus niet op een kladje bijhouden hoeveel geld er binnenkomt. Alles dient netjes en zorgvuldig te worden ingevuld en naarmate de tijd vordert krijg je het alleen maar drukker. Al die tijd die je daarmee verliest besteed je uiteraard liever aan andere dingen. Ten eerste kun je die tijd ook gebruiken om je bedrijf te runnen. Maar je bent uiteraard niet voor jezelf begonnen om in je vrije tijd met de administratie aan de slag te gaan. Het mooie aan het zijn van je eigen baas is dat je je tijd zelf kunt invullen en dus ook optimaal kunt profiteren van vrije tijd. Maar als je altijd maar weer met die administratie aan de slag moet gaan, dan is de lol er natuurlijk vrij snel vanaf. Dan kun je toch maar beter in loondienst zijn, want als je dan om 17:00 uur vrij bent, dan ben je ook echt vrij. Toch zijn er natuurlijk methoden om bepaalde nadelen van het ondernemerschap te verwijderen. Je kunt de administratie bijvoorbeeld uitbesteden aan een administratiekantoor in Utrecht. Voor een vast bedrag per maand kun je de boekhouding overlaten aan een professioneel administratiekantoor in Utrecht. Daar waar jij eerst uren bezig was om alles netjes op orde te houden, heb je diezelfde uren nu opeens voor jezelf. En dat hoeft ook helemaal niet duur te zijn, want als je kiest voor een administratiekantoor in Utrecht als Boekjewinst, dan kun je de boekhouding al uitbesteden vanaf 69 euro per maand. Aangezien je voor dat kleine bedrag heel veel tijd wint en ook aardig wat stress en irritaties wegneemt, is het een zeer goede deal te noemen. Dus als je je wilt richten op je eigen onderneming zonder het gedoe van een administratie bijhouden, neem dan snel contact op met het administratiekantoor in Utrecht Boekjewinst.nl.

Surf naar boekjewinst.nl voor meer informatie over het administratiekantoor in Utrecht

Uiteraard wil je je eerst wel even verdiepen in dit specifieke administratiekantoor in Utrecht en dat doe je dan ook via het internet. Je kunt naar de site van boekjewinst.nl surfen en daar lees je vervolgens heel veel informatie over dit administratiekantoor in Utrecht. Je ziet meteen op de homepagina een lijst met voordelen waar jij direct van kunt profiteren als je kiest voor Boekjewinst.nl. Denk aan voordelen als:

  • Altijd een scherp all-in Tarief
  • Ervaren boekhouders en Belastingaviseurs
  • Persoonlijk, per post of 100% digitaal

Al met al doe je er dus goed aan om eerst even de site te bezoeken. Maar als je daarna meer wilt weten, dan kun je ook altijd gebruik maken van een gratis kennismakingsgesprek. Je kunt dan al je vragen stellen en meteen ook ervaren met welke mensen je te maken hebt. Als het vervolgens klikt, dan kun je de knoop doorhakken.

Vraag een offerte aan via de site

Wil je een offerte op maat voor de specifieke diensten die jij in gedachten hebt? Dan kun je via de site van het administratiekantoor in Utrecht meteen een offerten op maat aanvragen.