Wanneer u een belangrijk feest heeft, wilt u natuurlijk goed voor de dag verschijnen. Vandaar dat ik u graag wil uitnodigen om een keer naar mijn site te komen kijken. Ik ben een professionele visagist en ik kan ervoor zorgen dat u er prachtig uitziet. Ik heb een goede opleiding genoten als visagist en ik heb bovendien voor heel veel mensen mogen werken. Ik weet precies hoe ik u mooi kan maken. Ik maak daarbij als visagist altijd gebruik van de basis die reeds in uw gezicht aanwezig is. Ik gebruik make-up niet om u van een masker te voorzien, maar om uw natuurlijke schoonheid te versterken. Als visagist kan ik heel goed zien waar ik accenten moet aanbrengen om bijvoorbeeld uw ogen nog beter uit te laten komen. Ik werk daarbij ook altijd met kleuren die uw eigen schoonheid goed kunnen versterken. Mocht u graag foto’s van mijn werk willen zien, dan nodig ik u uit om een keer naar mijn site te komen kijken. Het adres van mijn site is KiraKroegman. Hier heb ik allerlei voorbeelden van mijn werk als visagist gepresenteerd. Ook kunt u altijd even naar mijn instagram komen kijken om te zien welke foto’s ik hier gepost heb. U zult zien dat ik zowel mannen alsook vrouwen heb geholpen. Ook lopen de opdrachten die ik heb gedaan zeer uiteen. Ik kan u helpen wanneer u naar een feest wilt gaan, maar ik kan u ook helpen wanneer u bijvoorbeeld gaat trouwen. Ik zorg er graag voor dat u er oogverblindend uitziet. Veel mensen hebben reeds van mijn diensten gebruik gemaakt en zij waren allemaal zeer tevreden over mijn service. Mocht u daarom graag een goede visagist willen inschakelen zonder daar veel voor te hoeven betalen, dan kunt u altijd een keer contact met mij opnemen. U kunt mijn contactgegevens vinden op mijn site KiraKroegman.nl.

Als visagist kan ik ook uw bruidsmake-up verzorgen

Wanneer u trouwt, wilt u er natuurlijk zo goed mogelijk uitzien. Dat betekent niet alleen dat u een mooie jurk moet kiezen, maar ook dat u er voor moet zorgen dat uw make-up tot in de puntjes verzorgd is. Ik kan als visagist veel voor u betekenen. Ik heb heel veel ervaring met het aanbrengen van make-up bij bruiden. Ik zorg er altijd voor dat er een prachtig geheel ontstaat tussen jurk en make-up. Het is namelijk een heel mooi effect wanneer deze elkaar versterken. Mocht u graag willen zien hoe ik te werk ben gegaan bij verschillende bruiden, dan kunt u altijd even naar mijn site komen kijken. Ik heb hier, met toestemming van de getoonde vrouwen, voorbeelden van mijn werk als visagist gepresenteerd. Mocht u speciale wensen hebben, dan kunt u deze ook altijd aan mij doorgeven. Ik zorg er graag voor dat u de look kunt krijgen die u graag wilt hebben. Ik weet precies wat u nodig heeft om te kunnen stralen op de dag van uw leven. Neem daarom vandaag nog even contact met mij op om te horen wat ik voor u kan betekenen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Mocht u na het lezen van deze korte tekst enthousiast geworden zijn over mijn mogelijkheden, dan raad ik u aan om even naar mijn site te komen kijken. Hier kunt u zien hoe ik te werk ga en wat ik in het verleden heb geleverd aan topwerk. U kunt mij inhuren voor:

  • het aanbrengen van make-up voor feesten en partijen
  • visagie aanbrengen bij bruiden
  • de visagie voor bijvoorbeeld videoclips

Ik hoop snel iets van u te mogen horen.