In veel landen wordt er op straat waterpijp gerookt. Het is dan ook een van de souvenirs die veel toeristen mee naar huis nemen naar aanleiding van de vakantie. Helaas zijn er ook veel neppe varianten te koop in het buitenland. Van die kleine waterpijpjes waar je helemaal niets aan hebt. En daar wil je niet mee thuis komen. Ik adviseer dan ook om naar een speciaalzaak te gaan en niet naar een souvenirwinkel te gaan. In een speciaalzaak wil je een waterpijp kopen omdat de medewerkers precies weten wat je nodig hebt en je helpen met alle onderdelen zodat je echt optimaal gebruik maakt van je eigen waterpijp.

Een waterpijp kopen om te roken

Met een waterpijp rook je tabak, je hebt hier keuze uit meerdere smaken. Voordat je begint met roken met je waterpijp is het wel nodig dat je alle onderdelen in huis hebt. Van alle onderdelen voor de brander, tot de slangen en de tabak. Er zijn dus meerdere onderdelen nodig voordat je echt kunt beginnen met roken. Het roken met de waterpijp is niet per se gezond, roken is nooit gezond te noemen. De gevaarlijke stoffen van de rook worden wel door het water gefilterd maar het is hierdoor niet per definitie gezond te noemen. Houd dit in je achterhoofd voordat je een waterpijp aanschaft. Een waterpijp kopen is geweldig maar het is goed om erbij stil te staan dat een waterpijp ruimte in beslag neemt. Dat is misschien niet erg als je het op een centrale plek wilt neerzetten waar het de aandacht krijgt. Maar een professionele waterpijp is groots en kan je niet zomaar wegleggen in de kast. Maak er dan ook echt gebruik van anders is het zonde.

Een waterpijp om tijd door te brengen met vrienden

Misschien is dit een activiteit die je al vaker onderneemt met vrienden; om ergens met elkaar buiten te zitten en om de beurt een haaltje te nemen van de waterpijp. Als je dit voor de eerste keer doet kan je misschien een beetje licht worden in je hoofd. Net als bij het opblazen van een ballon. Niet voor niets zijn er steeds meer lounge tentjes waar je waterpijp kan roken. Het is een comfortabele activiteit. Wat heb je nodig om waterpijp te roken?:

  • Een waterpijp kopen doe je bij een professionele shishazaak omdat je dan een professionele waterpijp aanschaft.
  • Bestel een waterpijp met twee, drie of vier slangen, het hangt ervan met hoeveel mensen je gaat roken. Rook je in een groepje dan heb je meer slangen nodig dan dat je dit met z’n tweeën doet.
  • Alleen een waterpijp kopen is niet voldoende. Je hebt ook nog een kolenbrander, kolen en tabak nodig. Je kan ook nog gebruik maken van dampsteentjes, hierdoor krijg je geen rook maar juist stoom.
  • Er is een ruime voorraad met veel smaken tabak waardoor de rook heerlijk ruikt en het een genot is om mee te roken met de waterpijp
  • De dampsteentjes, ook wel steam stones genoemd bevatten geen schadelijke stoffen en teer en daarom is het roken hiermee een gezonder alternatief

Een waterpijp kopen is super leuk maar laat je wel adviseren door iemand die er verstand van heeft. Bij waterpijp kolen zijn de medewerkers gespecialiseerd in het bieden van een optimale ervaring in het waterpijp roken. De specialisten weten alles over waterpijpen en als je vragen hebt adviseer ik je om je vragen hier te stellen. Wil je vandaag nog een waterpijp kopen neem dan snel een kijkje op de website.