Mijn vriendin en ik zijn dit jaar naar Mexico op vakantie gegaan. We zijn de laatste jaren vooral naar Azië gegaan en wilden een ander land bezoeken. Wij zijn dol op reizen en zijn 6 jaar geleden voor het eerst naar Azië gegaan, dit beviel zo goed dat we de afgelopen jaren veel Aziatische landen hebben bezocht. De Aziatische keuken vinden wij erg lekker en als we reizen, dan proberen we vaak veel nieuwe dingen uit. Wij zijn altijd al dol geweest op eten en vinden dit erg belangrijk. Voor ons is het erg belangrijk dat eten niet alleen voedzaam is, maar ook erg lekker. Een van onze vrienden raadde ons aan om naar Mexico te gaan, hij was daar vorig jaar geweest en had erg genoten. Hij vertelde dat hij hier erg lekker had gegeten en dacht dat wij dit wilden uitproberen. Mijn vriendin en ik volgden zijn advies op en boekten een vakantie naar dit land. Wij hebben erg genoten van onze vakantie in Mexico, onze vriend had gelijk. Het is een land met erg lekker eten en veel mooie locaties om te bezoeken. Wij houden erg van pittig eten en konden tijdens de vakantie veel nieuwe en interessante gerechten proberen. We hadden ook een kookcursus genomen tijdens de vakantie, zodat we konden leren hoe we de gerechten zelf konden maken. Wij gebruikten voor ons veel onbekende ingrediënten, maar hoopten dat we de ingrediënten in een toko in Amersfoort konden kopen. In een toko in Amersfoort verkopen ze ingrediënten die je vaak niet in een supermarkt kan vinden. In een toko in Amersfoort kan je vaak Aziatische ingrediënten kopen, maar we hoopten dat we ook producten uit Mexico konden vinden.

Een goede toko in Amersfoort gevonden

Toen we terugkwamen van onze reis besloten we eerst om naar een supermarkt te gaan, zodoende konden wij al zien wat we hier konden kopen. We zagen echter dat er zeer weinig Mexicaanse producten te koop waren. Er waren wel een aantal Tex Mex producten te koop, maar dit is toch anders. Online zochten we daarna naar een Toko in Amersfoort en vonden verschillende bedrijven. We zagen op de website http://www.tokoqianfu.nl/ dat deze toko in Amersfoort niet ver van ons vandaan was. Op hun website zagen we dat ze meer dan 5000 artikelen verkopen uit 4 verschillende continenten. Ze hebben maandelijks een workshop, zodat je kan leren hoe je de ingrediënten kan gebruiken. We besloten om meteen bij naar Toko Qianfu te gaan, om te zien of wij Mexicaanse producten konden vinden. We vonden in deze toko in Amersfoort erg veel producten die wij wilden hebben en voor een goede prijs. De producten moeten allemaal geïmporteerd worden, daarom zijn ze wat duurder, maar wij vonden de prijs goed. Naast de Mexicaanse producten zagen wij ook veel Aziatische producten die wij wilden kopen. Aan het einde van ons bezoek hadden wij een mandje vol met producten en rekenden alles in een keer af.

Ook een goede workshop

Toen we thuiskwamen, besloten wij om een gerecht te maken dat wij in Mexico hadden geleerd. De kwaliteit van de producten van deze toko in Amersfoort is erg goed en het zijn dezelfde merken als die ze daar hadden. Wij hebben ook een workshop gevolgd bij Toko Qianfu en dit vonden wij erg leuk om te doen en erg leerzaam. Wij kunnen Toko Qianfu aanraden als toko in Amersfoort.

  • Ze hebben een groot assortiment
  • Uit 4 verschillende continenten
  • De prijs is erg goed
  • Ze geven ook workshops
  • De kwaliteit is prima