Ik heb sinds kort een nieuwe vriend en ik ben helemaal verliefd. Het is nog pril en aan de ene kant is dat heel erg leuk, omdat je elkaar dan juist aan het verkennen bent, maar aan de nadere kant is het ook wel eng, want je geeft jezelf toch wel bloot aan iemand die je nog niet heel lang of heel goed kent. En in de slaapkamer geef je jezelf natuurlijk letterlijk bloot en dat is iets wat ik al een tijdje niet meer gedaan heb. Ik heb in het verleden niet altijd de beste ervaring met mannen gehad, en wilde dit keer voorbereid te werk gaan, dus ik heb de website dokterlifestyle.nl bezocht en daar glijmiddel en condooms gekocht, zodat ik die in huis zou hebben op het moment dat we naar de slaapkamer zouden gaan. In de vorige keren dat ik een vriend had, hebben we echter glijmiddel gebruikt dat ik niet prettig vond en daar heb ik geen fijne ervaring door gehad. Ik was nu op zoek naar vrouwvriendelijk glijmiddel en dat heb ik bij DokterLifeStyle zeker gevonden.

Een verzorgend glijmiddel op waterbasis

De keuze voor glijmiddel is op de website van DokterLifeStyle vrij groot. Voor mij stond het in ieder geval vast dat ik een glijmiddel wilde hebben dat op waterbasis geproduceerd is en een verzorgend effect heeft. Ik heb de vorige keer last gekregen van een schraal gevoel en het duurde even voor dat dit voorbij was. Ik had toen glijmiddel bij een drogist gekocht, gewoon van het huismerk. Dat doe ik dus nooit meer, want ik heb echt onderschat hoe belangrijk het is om een kwalitatief goed merk te hebben. Ik heb even de tijd genomen om de beschikbare producten te onderzoeken en DokterLifeStyle heeft een aantal merken in het assortiment met glijmiddel die wel voor mij geschikt zijn:

  • Durex
  • Level
  • Pjur
  • WingMan

Dit zijn allemaal bekende merken en stuk voor stuk produceren deze merken glijmiddelen die op waterbasis zijn en een verzorgend effect hebben voor de huid. Dit is voor mij ideaal en daarom heb ik hier het glijmiddel gekocht waarvan ik het gevoel had dat dit goed bij mij zou passen. Ik kan inmiddels beamen dat ik voor wat betreft het glijmiddel de juiste keuze heb gemaakt en daar ben ik blij mee.

Bestellen in combinatie met condooms

Ik vind het persoonlijk een erg prettige ervaring om online dit soort producten te kopen, net als condooms. Ik houd er niet zo van om bij een drogist om een pakje condooms te moeten vragen en daarom heb ik ook die besteld via de webshop van DokterLifeStyle. Het voordeel hiervan is dat er veel keuze is en dat je dus een paar verschillende soorten kunt bestellen, om ook hierbij te ontdekken wat het prettigst voor je is. Ook het rubber van condooms en het glijmiddel dat ze daarop gebruiken kan een bepaald effect hebben op de huid en waarom wilde ik ook hier eerst even een klein experimentje mee doen. Dit heeft een vriendin van mij aan mij verteld, waarbij ze met één van haar speeltjes eerst heeft gekeken of de condooms en glijmiddelen voor haar het gewenste effect zouden hebben. Op die manier hoef je de testfase niet met je nieuwe vriend mee te maken en daar had ze wel gelijk in. Ik heb hetzelfde gedaan en ben na ontvangst van mijn bestelling, die overigens erg snel binnen was, gaan ontdekken welke condooms en glijmiddelen ik prettig vond. Ik heb gelukkig geen enkele reactie op mijn huid gehad en wist dus zeker dat ik met mijn nieuwe vriend een prettige seksuele ervaring tegemoet zou gaan.