In deze fournituren webshop kunt u online allerlei artikelen kopen om daarmee zelf kleren te maken, te herstellen en te verstellen. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om dit vak weer op te pakken. De huishoudschool is een achterhaald concept maar daardoor leren jonge vrouwen en ook zeker jonge mannen niet langer hoe ze moeten naaien, borduren, haken en breien. En dat is zonde want het is niet alleen een nobele bezigheid, het is gewoon heel erg leuk. Veel jongeren hebben het als hobby opgepakt en breien bijvoorbeeld hun eigen sjaals en sokken. Misschien borduurt u mooie patronen die u vervolgens verwerkt in een wandkleed of in kledingstukken. In onze fournituren webshop is er in ieder geval voor ieder wat wils te vinden: voor de bejaarde die dol is op haken of zelfs zijn of haar eigen weefgetouw heeft, maar ook voor de beginnende leraar met een passie voor kleding maken. In onze fournituren webshop vindt u vrijwel het totale assortiment dat u ook in onze winkel in Landgraaf aantreft. Wij kunnen dus direct uit voorraad leveren en dat betekent dat we doorgaans binnen een werkdag of twee al bij u kunnen afleveren. Een bestelling plaatsen is uitermate simpel, onze fournituren webshop is in die zin niet afwijkend van een andere webwinkel dus kijk vandaag nog op handwerk-hobbyzaak.nl en vergeet niet om deze website te bookmarken. U weet maar nooit wanneer u snel nieuwe wol, naalden of garen nodig hebt! Wilt u uw dochter of een vriendin ook fan maken? Koop dan eens een alles-in-één pakket zodat ze direct aan de slag kan gaan.

In deze fournituren webshop is bestellen erg eenvoudig

We hebben alle producten verdeeld in handige categorieën zodat het zoeken naar uw gewenste artikel of merk een stuk eenvoudiger is. U zoekt fournituren? De webshop bevat ook een dergelijke categorie. Klik er op en u ziet groepen zoals:

  • Brei- en haaknaalden en toebehoren,
  • Elastiek, linten en boorden,
  • En ook spelden en naalden.

Om vervolgens een bestelling te plaatsen in de fournituren webshop klikt u op de producten die u graag wilt hebben om ze toe te voegen aan het digitale winkelmandje. Hebt u al een bestaand profiel? Log dan in want dan hoeft u uw gegevens niet iedere keer opnieuw in te vullen. Niets moet, alles mag trouwens. De betaling geschiet uiteraard ook digitaal, u hebt vast en zeker een internetbankierenaccount. En als u liever met uw creditcard betaalt dan doen we daar beslist niet moeilijk over. We hebben vele artikelen in de aanbieding. Kijk maar op de sale-pagina. Die aanbiedingen zijn iedere week weer anders. Bent u tevreden over de fournituren webshop, de ontvangen producten en de service? Dan hopen we dat u een goede rating wilt geven of zelfs een review wilt achterlaten. We hebben op dit moment een gemiddelde van maar liefst een 9,9!

 

Blijf op de hoogte en neem een abonnement op de nieuwsbrief

Dat is trouwens volkomen gratis. En mocht u de nieuwsbrief niet langer willen hebben dan kunt u zich eenvoudig weer afmelden. Hebt u ten slotte nog enkele vragen aan de fournituren webshop? Schroom dan niet langer en neem contact met ons op. Dat kan door te bellen of te mailen met onze klantenservice. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Landgraaf, Limburg. De winkel is geopend van dinsdag tot en zaterdag. Doordeweeks van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. We hopen u snel eens te ontmoeten zodat we u van passend advies kunnen voorzien. Koop direct of later in de fournituren webshop uw hobbyartikelen.

Lees meer…