Bij systemfloortechnics.nl kunt u terecht als u uw kantoor wilt voorzien van computervloeren. Maar waarom zou u dat doen? Wat is het nut van computervloeren? Laten we voorop stellen dat het praktische nut doorgaans de belangrijkste reden is om te investeren in deze vloeren. Want u hebt bijvoorbeeld een bibliotheek met vele pc’s, u hebt een callcenter of ander type kantoor waar mensen gedurende dag aan hun laptops, pc’s en randapparatuur werken of u werkt als systeembeheerder voor een groot bedrijf. In alle drie de voorbeelden gaat het om een relatief grote ruimte waar diverse werknemers en werkgevers werken, rondlopen, pauze houden of met elkaar overleggen. In deze digitale wereld kunnen we nog niet om alle kabels heen waardoor we digitaal kunnen werken. U hebt te maken met stroomkabels, netwerkkabels en internet- of telefoonkabels die via het plafond en de vloer alles en iedereen met elkaar verbinden. Het moge duidelijk zijn dat u er in de eerste plaats voor wilt zorgen dat die kabels niet in de weg leggen. En in de tweede plaats wilt u de kabels niet alleen wegwerken, u wilt ze ook netjes verwerken zodat ze van elkaar te onderscheiden zijn. Een kluwen aan kabels en draden is een ramp, zeker als u degene bent die dit uit elkaar moet houden. En dat is wederom waar onze computervloeren om de hoek kijken. Bent u al overtuigd? Of hebt u nog enig visueel beeldmateriaal nodig? Kijk in dat geval eens op de website bij onze producten of kijk bij het nieuws. Daar vindt u uitleg en beelden over onze laatste projecten. U zult zien dat we computervloeren maken voor een keur aan gerenommeerde bedrijven, overheidsinstellingen en natuurlijk ook voor scholen en universiteiten.

Met computervloeren hebt u geen last meer van kabels

Naast het uiterst praktische nut van computervloeren biedt het vele andere voordelen:

  • Het zorgt ervoor dat men zeer ergonomisch kan werken. Er is simpelweg meer bewegingsruimte op het kantoor, zowel op de vloer, in de lucht als aan uw eigen bureau,
  • Daarnaast moet de werkvloer een veilige plek zijn. Er mag geen kans bestaan dat u kunt struikelen over losliggende of rondslingerende kabels. Als daar ook nog eens stroom op staat dan hoeven we u niet te vertellen hoe veel gevaar u loopt!
  • Onze computervloeren zijn niet alleen mooi om te zien, u kunt ze ook nog eens eenvoudig in hoogte verstellen, opbreken en elders weer opbouwen en ten slotte willen we ook niet onbenoemd laten dat het zeker op de kantoorvloer misschien wel zo mooi is om er een tapijtje overheen te leggen. Het oog wil immers ook wat.

Deze computervloeren zijn uit te breiden met trapjes, leuningen en allerlei andere onderdelen zodat het voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast kunt u deze computervloeren die bestaan uit een installatievloer ook gebruiken als een tribune. Dat maakt deze vloer multifunctioneel. Bent u benieuwd waar u de installatievloer nog meer voor kunt gebruiken? Kijk dan snel op onze website.

Wilt u hier iets meer over weten? Klim dan in de pen

De oudere computervloeren die wij verkopen zijn praktisch en zodanig geschikt voor het verbergen van kabels en dergelijke dat u er verder niet zoveel meer mee kunt. Maar de nieuwere modellen bevatten naast een ongekende belastbaarheid ook voldoende ruimte om een koeling aan te brengen om alle apparatuur af te koelen. Dat maakt onze computervloeren zeer geschikt voor grote computersystemen zoals men dat aantreft in ziekenhuizen, universiteiten, laboratoria en de grotere bedrijven in het land. Hebt u ten slotte nog enkele vragen of wilt u een offerte opvragen? Stuur ons dan een mail!