Bent u op zoek naar een vervanger van uw huidige stofzuiger? Bent u het zat dat u daar de zak van moet legen, is uw huis groter of langer dan de stroomkabel van deze machine? Hebt u stiekem een gigantische hekel aan stofzuigen en vinden uw huisdieren het ook geen pretje als u lawaai maakt? Dan is het wellicht verstandig om te investeren in een kleine robot stofzuiger. Want een robot stofzuiger is een kleine platte schijf die, zoals de naam al doet vermoeden, zijn werk verricht zonder dat er toezicht van u of een ander gezinslid nodig is. Terwijl u een boekje leest of geniet van uw favoriete serie zal de robot stofzuiger, mits de ondergrond relatief egaal is, de hele vloer schoonmaken. Als u de robot stofzuiger dagelijks zijn werk laat doen dan zal zijn taak niet zwaar zijn. Doorgaans stofzuigen mensen eens in de week, misschien wel eens in de twee week hun huiskamer. De hoeveelheid stof, kruimels en andere viezigheid stapels zich op. Terwijl u liever uw vloer 7 dagen per week schoon en glanzend houdt. Dankzij de robot stofzuiger hebt u er nauwelijks nog omkijken naar, tenzij zich en ongelukje voordoet. Maar u begrijpt natuurlijk ook wel dat bij een grote verspilling van voedsel of andere troep op de grond u beter even een dweiltje erbij kunt pakken. Ook trappen zijn een obstakel voor de robot stofzuiger, maar u kunt hem wel op een hogere verdieping zetten zodat hij ook daar, bijvoorbeeld in de studie- of slaapkamer maar ook de hal, zijn gang kan gaan. Ziet u dit apparaat al voor u? Hebt u er weleens beeldmateriaal van gezien op televisie of het internet? Dan is het goed om te weten dat u dit futuristische apparaatje nu ook zelf in huis kunt halen door te bestellen op shop.blaupunktrobotics.eu.

De robot stofzuiger kan met een app worden aangedreven

Geef eens een robot stofzuiger aan uw ouders als een verjaardagscadeau of verwen er uzelf mee. Het is perfect want u hoort de machine nauwelijks. Het produceert vrijwel geen geluid en is te allen tijde stiller dan 60 decibel. Het geeft uit zichzelf aan als de tijd is aangebroken om het te legen. Houdt het boven uw afvalbak en stort het vuil eruit. Geen gedoe meer met stofzuigerzakken, dat is in de eerste plaats al niet meer van deze tijd. Ook over het opladen hoeft u zich, afhankelijk van het model en uw wensen, geen zorgen te maken. Want de robot stofzuiger kan, mits u dat wenst, uit zichzelf naar het oplaadpunt terug glijden zodat hij de accu weer kan opladen. Zet u het punt liever niet op de grond vanwege honden of katten? Ook dan rijdt hij terug naar een vooraf opgegeven punt waar u het kunt optillen en aansluiten aan de adapter.

  • Dankzij de handige bijgeleverde afstandsbediening kunt u vanaf de bank de robot stofzuiger bedienen,
  • Zet hem aan als u boodschappen doet of naar uw werk gaat en kom terug in een fris schoon huis,
  • En wist u dat u er ook een app voor op de tablet en smartphone voor kunt downloaden?

Bestel de technologie online in onze webwinkel

Een robot stofzuiger bestellen is een eitje want op onze website kunt u direct het product aanvinken dat u wilt kopen. Vul dan uw gegevens in en betaal met een online betaalservice. Reken er maar op dat we uit voorraad leveren zodat u morgen al over deze gadget kunt beschikken. Zeg maar gedag tegen die grote stofzuigers, die zijn vanaf nu verleden tijd! Kijkt u ook eens op shop.blaupunktrobotics.eu.