Als u op zoek bent naar de mooiste en beste vloerlampen van Nederland dan bent u precies op de goede plek aangekomen, want de vloerlampen van uw dromen bestelt u bij Direct Lampen gemakkelijke en snel! We bieden een zeer uitgebreid assortiment aan lampen en dat betekent dat kiezen niet eens zo makkelijk is, maar wel ongelofelijk leuk! Wat vindt u belangrijk aan een lamp? Hoe moet de lamp eruit zien? Houdt u van klassiek of robuust of weet u het eigenlijk niet, en laat u zich graag adviseren over de verschillende mogelijkheden? Als u advies in wilt winnen over de mogelijkheden dan is dat geen probleem. Meer weten over onze verlichting? Neem dan contact met ons op! De verlichting in uw woning is een zeer belangrijke zaak. Dat komt omdat verlichting iets is wat zeer nauw komt. Maar hoe weet u nou wat de beste keuze is voor bijvoorbeeld uw vloerlampen? Daarvoor maakt u met ons een afspraak. U kunt natuurlijk van te voren al kijken op onze website want hier vindt u vele afbeeldingen van onze mooie lampen. Overzichtelijk op onze website vindt u alle mogelijke lampen. Wij bieden niet alleen de mooiste, maar ook de beste vloerlampen aan. Als u op zoek bent naar lampen van hoogwaardig materiaal dan bent u bij ons op het juiste adres. Kijk dus gewoon online naar de mogelijkheden en als u meer wilt weten dan neemt u gewoon contact met ons op. Online kunt u ook gebruik maken van de keuze hulp die de keuze voor een lamp een stuk makkelijker zal maken. Er zijn verschillende soorten vloerlampen. De bedoeling van deze lampen is dat ze bijdragen aan de sfeer in uw woning. Dat is de bedoeling van alle lampen, maar vooral de vloerlampen laten zich voorstaan op deze functie. Daarom raden wij altijd aan om na te denken over de sfeer die u wilt creëren in uw woning want deze sfeer is heel erg belangrijk. Als u een erg moderne woning heeft dan zult u waarschijnlijk een andere keuze maken voor de vloerlamp dan iemand die een klassieke indeling van zijn woning heeft. Dat zijn zaken waar dan ook altijd rekening mee moet worden gehouden en daar kunnen wij u mee helpen. We bieden verschillende stijlen aan voor uw vloerlampen zoals:

  • modern
  • klassiek
  • brocante
  • retro
  • design

Model en functie van de vloerlampen

Naast de uitstraling van lampen, is natuurlijk de functie van de lampen ook belangrijk, want dat kunnen er verschillende zijn. Een lamp met verschillende functies kan de functie van andere lampen overbodig maken en dat is in een huis waar er bijvoorbeeld niet veel ruimte is altijd en welkome zaak. Daarom moet u er over nadenken waar u de lamp wilt plaatsen en waar u de verlichting voor wilt gebruiken. Mensen die willen dat vloerlampen ook kunnen fungeren als leeslamp zijn gebaat bij de herstelbare functie van lampen. Het dempen van het licht met een schuifschakelaar is de laatste jaren ook erg in zwang. Mensen die het prettig vinden om gebruik te maken van deze schuiffunctie vinden het over het algemeen erg belangrijk dat het licht continue kan worden aangepast. De een is gevoeliger voor deze nuance dan de ander, maar de mogelijkheid bieden wij voor iedereen die bij Direct Lampen zijn aanschaf doet. Een mooi voorbeeld van een zeer sfeervolle lamp die niet kan worden versteld maar die wel bijdraagt aan een zeer goede sfeer is onze booglamp. Als u kiest voor deze lamp, kiest u echt voor uitstraling. Als u graag in het echt wilt zien hoe de lamp eruit ziet, dan kunt u ook een kijkje komen nemen in onze showroom. In onze showroom staan al onze lampen in een leuke setting voor u klaar zodat u kunt zien wat voor uitstraling de lampen creëren.

Vloerlampen voor ieder wat wils

Vloerlampen zijn lampen die – zoals de naam al doet vermoeden – op de vloer worden geplaatst. Over het algemeen kunnen we wel stellen dat het plaatsen van deze vloerlampen erg simpel en eenvoudig is want u hoeft ze alleen maar ergens neer te zetten. Vloerlampen kunnen een mooie sfeer maken in uw woning, maar het is wel zaak dat u de juiste lampen kiest om deze sfeer te maken. Als u een beetje bent overweldigd door ons aanbod dan kunnen wij u te alle tijden bedienen van advies voor deze lampen. Onze keuzehulp is er voor u online om de beste keuze te maken voor uw lampen. Maar we hebben ook de mogelijkheid om een afspraak met u te maken. Bij deze afspraak zal een van onze medewerkers bij u langskomen om te kijken wat de juiste keuze is. Deze medewerker zal op basis van uw interieur dan kijken waar u woning bij gebaat is. Welke lampen in welke stijl moet u kiezen? Dat is een vraag die sterk samenhangt met de manier waarop u uw woning heeft ingedeeld maar een andere belangrijke vraag is de plaatsing van de lamp. Verlichting is iets heel bepalends en mensen die niet goed raad weten met wat voor soort verlichting ze moeten kiezen zijn sterk gebaat bij iemand die een handje helpt, iemand die meedenkt waar en welke verlichting de woning goed tot zijn recht zal doen laten komen. Onze vloerlampen zijn opgebouwd uit zeer hoogwaardig materiaal en daarom kunnen wij u dan twee jaar garantie bieden op onze producten. Dat is voor u geweldig, want mocht er toch iets niet in orde zijn met de lamp, dan kunt u gewoon op ieder moment bij ons aankloppen en dan lossen wij het probleem voor u op. Natuurlijk kunt u dan ook rekenen op een nieuw lamp.