Bodypose is een praktijk waar therapie aangeboden wordt om diverse klachten te verhelpen. De klachten waarmee u terecht kunt bij Bodypose staan vermeld op de website: bodypose.nl. De praktijk in Amsterdam behandelt bijvoorbeeld burn-outs. Ook andere klachten worden in behandeling genomen. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om slecht slapen maar ook om fysieke pijn, zoals rugpijn. We weten allemaal hoe vervelend het is om slecht te slapen. ‘s Nachts wakker liggen terwijl u de volgende ochtend al weer vroeg op moet. Wellicht bent u ‘s nachts aan het piekeren over uw werk en is dit de oorzaak van uw slaapprobleem. Veel stress kan leiden tot een burn-out. Een Amsterdam zit de praktijk Bodypose. Deze praktijk van Maartje van der Wals heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen bij hun klachten. In dit artikel informatie worden gegeven over de praktijk in Amsterdam en over een burn-out.

Bodypose in Amsterdam

De praktijk is gevestigd in Amsterdam Zuidoost. Het is erg gemakkelijk te bereiken, zowel per auto als openbaar vervoer. Het is de praktijk van Maartje van der Wals, gevestigd in een flatgebouw aan Gooioord 6. Bodypose biedt drie behandelingen aan. Het behandelen van een burn-out in Amsterdam valt onder één van deze drie behandelingen. De drie behandelingen zijn op een rijtje gezet en worden vervolgend één voor één toegelicht.

  • Flexchair Oefentherapie Training
  • Slaapoefentherapie
  • Mensendieck

Flexchair Oefentherapie is niet bedacht om een burn-out te verhelpen in Amsterdam. Deze therapie is gericht op ruiters. Bodypose helpt ruiters met hun houding tijdens het paardrijden. Dit is namelijk erg belangrijk. Ook de ligging van de zit op het paard speelt een belangrijke rol. De zit is een communicatiemiddel tussen ruiter en paard en bepaalt dus indirect de prestatie. Bodypose helpt ruiters bijvoorbeeld met het verbeteren van de core-stability waardoor de houding beter wordt. De slaapoefentherapie spreekt redelijk voor zich. Mensen met een burn-out in Amsterdam leren bij Bodypose hun slaap te verbeteren. Dit breng rust en komt de burn-out ten goede. Mensendieck therapie helpt bij het oplossen van fysieke klachten. Dit is erg belangrijk omdat fysieke klachten de gemoedstoestand van de mens kunnen behelpen en in de ergste gevallen zelfs kan leiden tot een burn-out. In Amsterdam wordt Mensendieck aangeboden door Bosypose. Voor de therapie Mensendieck is geen verwijzing nodig van uw huisarts. Mocht u geïnteresseerd zijn in een behandeling bij Bodypose? Neem dan snel een kijkje op de website en maak een afspraak. Woont u in de omgeving van Amsterdam en heeft u een burn-out? Lees gauw verder in dit artikel!

Burn-out in Amsterdam

Een burn-out komt veel voor. De landelijke verzuimcijfers nemen toe en dat komt doordat er een hoge werkdruk heerst. Dit is een gevolg van de technologisering en robotisering. Een burn-out moet serieus genomen worden omdat dit anders heftige gevolgen kan hebben. Bodypose in Amsterdam wil uw burn-out graag behandelen. Bodypose heeft dan ook veel ervaring met het behandelen van burn-outs van patiënten in de omgeving van Amsterdam. Zit u al enige tijd thuis met een burn-out of ervaart u klachten van een burn-out? Op de website van Bodypose staan de contactgegevens van Maartje van der Wals. Zij neemt uw klacht serieus en gaat samen met u aan de slag.