Vijf jaar geleden schafte ik een mooie set meubelen aan; een driezitsbank, een tweezitsbank en een fauteuil. Al met al een hele investering. Je denkt op zo’n moment dat je voor minstens tien jaar goed zit. Helaas treedt het verval toch altijd eerder in dan je denkt. Na vijf jaar was ik nog niet toe aan een nieuwe investering en dus ben ik gaan zoeken op internet en gelukkig kwam ik cincocleaning.com tegen. Vooral op de driezitsbank wordt veel geleefd in ons huis en dus besloot ik deze bank te laten reinigen.

Hoe gaat Cinco Cleaning te werk bij het reinigen van uw bank?

Via de website kon ik eenvoudig een offerte voor het reinigen van mijn bank aanvragen. Cinco Cleaning nam binnen een paar uur contact met mij op. Ik ontving een email met een offerte voor het reinigen van mijn bank. Ik heb, na wat vergelijk van prijzen, akkoord gegeven op de offerte. Wat opviel en voor mij tevens de doorslag gaf waren de vele positieve recensies op het werk van dit bedrijf. Vervolgens werd ik gebeld voor een afspraak. De medewerker was uiterst geduldig en flexibel bij het inplannen van de afspraak. Ik heb later nog een keer teruggebeld voor het verzetten van de afspraak en het viel me op dat de telefoon direct door een medewerker werd beantwoord, zonder irritante keuzemenu’s. De specialist kwam keurig op de afgesproken tijd bij me aan. Hij legde rustig en duidelijk uit hoe hij de bank zou gaan reinigen, vertelde over de tevredenheidsgarantie en ging toen aan de slag met de proefreiniging van de bank. Ik was een beetje zenuwachtig, maar het resultaat gaf me vertrouwen. Het reinigen van de bank zou een succes worden. Erg prettig is dat dit bedrijf uitsluitend werkt met biologisch afbreekbare reinigingsproducten. Het gaf mij een goed gevoel dat ik een dubbel duurzame keuze maakte door mijn bank te laten reinigen in plaats van te vervangen door een nieuwe.

Wat doet Cinco Cleaning aan nazorg bij het reinigen van uw bank?

Na het reinigen van de bank heeft de specialist samen met mij het resultaat bekeken en besproken. Het zag er weer zo fris uit! Na dit succes heb ik besloten ook de andere meubels een beurt te laten geven. Mijn set is weer als nieuw. Bovendien zijn de meubels opnieuw geïmpregneerd met een vuilafstotende laag, Hierdoor blijven de meubels langer mooi en trekken vloeistoffen niet snel in de vezels van de stof. Die behandeling is ook nog eens bij de prijs inbegrepen. Onze hond is een oud beestje en heeft nog wel eens een ongelukje als hij bij mij op de bank ligt. De specialist heeft de bank ook een ontgeurbehandeling gegeven. Een samenvatting van redenen waarom je het beste kan kiezen voor reiniging van je bank door Cinco Cleaning:

  • tevredenheidsgarantie
  • zeer veel positieve recensies
  • biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen
  • vriendelijke, flexibele, goed bereikbare medewerkers
  • ervaren en goed geschoolde specialisten

Cinco Cleaning is een familiebedrijf gespecialiseerd in het reinigen van tapijt en stoffen meubels. Zij komen graag bij u thuis of op uw bedrijfslocatie.