Wanneer u als handelaar in groente en fruit op zoek bent naar een plaats om uw voorraden te bewaren, kunnen wij waarschijnlijk heel veel voor u betekenen. Wij beschikken namelijk over ULO bewaring. ULO bewaring staat voor Ultra Low Oxygen-bewaring. Wanneer u graag bij ons uw groente en fruit wilt laten bewaren, bieden wij u daar volop gelegenheid toe. Wij hebben namelijk maar liefst tweeënzeventig koelcellen waar wij in totaal maar liefst tien miljoen kilo in kunnen opslaan. Mocht u hier graag gebruik van willen maken, dan hopen wij dat u een keer contact met ons zou willen komen opnemen. Wij voorzien u graag van de nodige adviezen en wij willen u dan ook graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken. Het adres van onze pagina is Koelopslag-Dronten.nl. Zoals u ziet zijn wij mooi centraal in het land gelegen wat betekent dat u dus nooit ver hoeft te rijden wanneer u besluit om gebruik te komen maken van onze ULO bewaring. Wij werken veel voor bedrijven die werkzaam zijn in de fruitteelt en in onze ULO bewaring zult u dan ook veel fruit aantreffen. Dit betekent echter niet dat u eenvoudig de ULO bewaring kunt binnenlopen. Het is namelijk zo dat in onze koelbewaring heel weinig zuurstof is. Dit betekent dat wij op deze manier uw fruit, groente of wat u ook maar bij ons wilt laten opslaan, goed bewaart wordt, omdat bacteriën geen kans krijgen om zich aan uw goederen tegoed te doen. Mocht u graag gebruik willen komen maken van onze ULO bewaring, dan willen wij u graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. U kunt op onze site altijd even ons contactformulier invullen en vervolgens zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij willen u daarom hierbij graag van harte uitnodigen om even naar onze site Koelopslag-Dronten.nl te komen kijken.

Onze ULO bewaring is uitermate geschikt voor fruittelers

Aangezien de vraag naar groente en fruit in Nederland het gehele jaar onverminderd groot is, maar het aanbod van deze producten slechts op een paar momenten in het jaar voldoende is, is het goed om gebruik te komen maken van onze ULO bewaring. U kunt dan namelijk de oogst in onze ULO bewaring opslaan zodat u hier vervolgens het gehele jaar gebruik van kunt maken. Mocht u hier wel oren naar hebben, dan kunnen wij u altijd uitleggen hoeveel capaciteit u nog bij ons kunt komen gebruiken. Zoals gezegd beschikken wij over maar liefst 72 koelcellen met een totale capaciteit van meer dan tien miljoen kilo, dus wij kunnen u goed van dienst zijn. Het maakt daarbij niet uit wat u bij ons wilt komen opslaan in de ULO bewaring. Wij hebben al tal van bedrijven weten te helpen en onze koelcellen bevatten bloemkolen, eieren en fruit. Alles wat u maar wilt komen opslaan in onze ULO bewaring is welkom. Neem daarom snel even contact op met een van onze mensen om te horen hoe wij u van dienst zouden kunnen zijn. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een offerte opsturen.

Onze opslag voldoet volledig aan de Arbowetgeving

Wij willen graag veilig werken en vandaar dat onze koelopslag volledig voldoet aan de Arbowetgeving. Hierdoor u heeft u dus ook de zekerheid dat u geen risico’s loopt tijdens het werken in de opslag en tevens dat uw producten goed bewaard worden. Kortom:

  • wij bieden u 72 koelcellen aan
  • wij hebben een totale capaciteit van meer dan 10 miljoen kilo
  • bij ons worden uw producten goed bewaard

Kijk snel op Koelopslag-Dronten.nl.