Home - de BBAN Groep

Bij bban.nl staan wij voor u klaar als u op wat voor manier dan ook bouwbegeleiding nodig hebt. Waar kunt u aan denken bij de term “bouwbegeleiding”? Laat u een eigen woning bouwen of een eigen winkelpand? Dan laat u de uiteindelijke bouw natuurlijk door een aannemer en bouwbedrijf over. U hebt wellicht ook een architectenbureau in de arm genomen dat zich bezighoudt met het ontwerp van het gebouw. Maar hoe zit het met de bouwveiligheid, de aanvraag van vergunningen bij uw gemeente of de calculatie van alle kosten? Als u in de eerste plaats nog op zoek bent naar een geschikt bouwbedrijf in de regio dat uw project tot een goed einde kan brengen dan is dat ook zaak dat u dankzij onze bouwbegeleiding snel kunt overeenkomen. Qua bouwbegeleiding mag u op ons rekening, ongeacht de plannen en in welke provincie u dan ook woont. In het kort bieden wij de zorg vanaf het eerste idee tot aan de laatste steen die gemetseld wordt. Klinkt u dat als muziek in de oren omdat u als leek geen flauw idee hebt waar u moet beginnen? Reken er dan maar op dat het u dankzij de professionele bouwbegeleiding zal lukken om een eigen huis te laten bouwen of om een nieuw winkelpand dan wel kantorenpand uit de grond te stampen. U kunt op de website trouwens eens bij onze projecten kijken. Daar ziet u wat er dankzij onze bouwbegeleiding kortgeleden is opgeleverd. Voor meer impressies raden we het u trouwens aan om ook onze sociale media te bezoeken.

Dankzij deze professionele bouwbegeleiding hebt u minder zorgen

U zoekt aldus bouwbegeleiding zodat u zich over bepaalde bouwaspecten geen zorgen meer hoeft te maken. Het zoeken van goede architecten, aannemers en het bouwbestek zijn enkele zaken waar u een professional voor nodig hebt. Wij weten altijd precies wie u het beste kunt gebruiken en waarom. Wij ontzorgen en dat betekent dat u met een ontspannen gevoel de bouw in kunt gaan. Het is immers een hele investering dus we vinden het niet meer dan logisch dat u er goed de tijd voor wilt nemen. En omdat vele architecten en aannemers in het verleden met ons hebben samengewerkt weten ze wat ze aan ons hebben en geven zij scherpe kortingen waar u weer van kunt profiteren. Dus wacht niet langer maar neem eens vrijblijvend contact met ons op. Want natuurlijk wilt u weten wat het u kan gaan kosten. En daarom kunt u online al een berekening maken:

  • Klik op de bouwcalculator,
  • Vul daar uw bouw- of verbouwwens in,
  • We geven u vervolgens een indicatie van de bouwkosten op basis van kengetallen, dat zijn gemiddelden die we uit ervaring hebben vastgesteld.
  • Vervolgens kunt u op basis van deze voorzichtige kostenberaming een geheel gratis en vrijblijvend adviesgesprek met ons aangaan.

Wij ondersteunen zowel particulieren als de MKB

Klinkt de bouwbegeleiding naar meer? Maak dan de proefberekening of neem direct contact met ons op door ons te bellen of te mailen. We nodigen u graag uit voor een eerste gesprek bij ons op kantoor in Amersfoort. Kijk ook even tussen de specials, de reviews van klanten uit het verleden en natuurlijk de interessante blogposts. Gaat het om een kleine verbouwing omdat u zonnepanelen op uw dak wilt laten plaatsen? Wilt u de keuken of de badkamer renoveren of zelfs saneren? Of gaat het om de oplevering van een groot warenhuis? Wij zijn van geen kleintje vervaard en kunnen u de bouwbegeleiding geven die nodig is voor ieder soort project.