Als je voor het eerst een kindje krijgt, moet jij je in veel zaken verdiepen. Een van de zaken die je uit moet zoeken is welke kinderwagens een goede keus zouden kunnen zijn voor jouw kleintje. Je moet zoveel nieuw aanschaffen en je wilt waarschijnlijk veel dingen ook gewoon nieuw hebben. In het verleden werd een wandelwagen nog wel eens van generatie op generatie doorgegeven, maar de modellen van tegenwoordig zijn zo veel beter dan die van vroeger, dat eigenlijk alle aanstaande ouders er nu de voorkeur aan geven om zich toch te oriënteren op de nieuwste kinderwagens die er te krijgen zijn. Deze hebben verschillende voordelen te bieden. Zo zijn de banden vaak bijvoorbeeld veel zachter en is de vering beter. Hierdoor zal jouw baby minder heen en weer schudden op het moment dat je een wandeling met hem of haar gaat maken. Dat is natuurlijk wel zo prettig, want dan is de kans groter dat de kleine gewoon blijft slapen als hij eenmaal onder het lopen in slaap is gevallen. Daarnaast is het zo dat de meeste kinderwagens ook beschikken over zwenkwieltjes, wat het sturen een heel stuk gemakkelijker maakt. Het is dan ook niet vreemd dat jonge moeders en vaders toch voor de nieuwste modellen kiezen die er op de markt zijn.

Drie in één kinderwagens

Het grote voordeel van de huidige generatie kinderwagens is dat ze vaak meer functionaliteiten bevatten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de zogenaamde drie in één wagens. Deze bestaan uit een onderstel waar je zowel een reiswieg als een wandelwageninzet in kunt zetten. Bovendien kun je er over het algemeen een autostoeltje bij bestellen, dat ook op het frame gezet kan worden. Zo kun je het onderstel dus op heel veel momenten en manieren gebruiken en kun je er ook lang meedoen. Dergelijke kinderwagens kun je vaak tot het derde levensjaar van jouw kleine uitstekend gebruiken. Bij ehouse kun je uitstekende dergelijke exemplaren bestellen. Deze zijn inclusief:

  • reiswieg
  • wandelwageninzet
  • voetenzak
  • luiertas
  • regenhoes

Als je wilt, kun je dan ook meteen een autostoeltje in dezelfde kleur van hetzelfde merk bij bestellen, zodat het allemaal een mooi geheel vormt. Of je dan met de auto op stap wilt gaan, bij iemand op bezoek wilt gaan of gewoon een wandeling wilt gaan maken, met dergelijke kinderwagens heb je voor iedere situatie een geschikt voertuig voor jouw kleintje.

Meerlingen

Is het maken van een keus tussen de verschillende soorten kinderwagens die er te krijgen zijn al lastig als je één kindje krijgt, als je in verwachting bent van een meerling wordt het nog weer iets lastiger. Het is natuurlijk geen doen om met twee wandelwagens naast elkaar te gaan lopen, dat red je in je eentje niet. Ook heb je natuurlijk geen zin om steeds maar te moeten wachten totdat er iemand anders bij jou is die samen met jou op stap kan gaan. Nee, je wilt gewoon je tweeling of drieling zelf mee kunnen nemen om zo samen een klein uitstapje te gaan maken. Gelukkig zijn daar tegenwoordig ook heel goede kinderwagens voor. Zo vind je bij ehouse bijvoorbeeld uitstekende exemplaren voor tweelingen en zelfs voor drielingen! Elk kindje heeft dan zijn eigen plekje, terwijl jij toch nog maar steeds één wagen hoeft te duwen. Dat is voor jou natuurlijk wel zo praktisch! Ben jij bezig met het uitzoeken van de uitzet voor jouw baby of baby’s en ben je op zoek naar kinderwagens die er mooi uitzien en van een goede kwaliteit zijn? Dan moet je dus zeker eens kijken naar het aanbod dat ehouse heeft!