Bent u veel op bouwterreinen te vinden? Dan is het goed om u goed op de hoogte te stellen van de eisen die aan het werken op de bouw worden gesteld. Om u helemaal goed voor te bereiden op de situaties die u op de bouwplaats zou kunnen tegenkomen, willen wij u graag vertellen dat u bij ons altijd een vca certificaat kunt komen halen. Tijdens deze cursus zullen wij namelijk uitgebreid stilstaan bij de mogelijkheden die er allemaal zijn om de veiligheid op uw werk te garanderen. Wij kunnen u uitnodigen voor een training bij ons op locatie. Wij zullen u dan goed uitleggen waar u allemaal op moet letten tijdens het verrichten van werkzaamheden in de bouw. Het is namelijk heel erg belangrijk dat u de veiligheidsmaatregelen goed in het oog houdt. Wanneer u dit namelijk niet doet, kunnen er risico’s ontstaan die u niet wilt lopen. De afgelopen jaren neemt het aantal ongelukken in de bouw gelukkig af, maar wij gaan altijd uit van de gedachte dat ieder ongeluk er een teveel is. Vandaar dat wij u aanraden om bij ons het vca certificaat te komen halen. U volgt dan een korte cursus en aan het eind van deze cursus sluit u uw leerweg af met een examen. Als u dit examen haalt, en negentig procent van de cursisten slaagt voor deze cursus, dan krijgt u het vca certificaat. Hiermee kunt u aan uw werkgever tonen dat u op de hoogte bent van hoe u veilig moet werken. Een vca certificaat is weliswaar niet verplicht om te halen, maar veel werkgevers vinden het prettig dat u aan de eisen kunt voldoen die de overheid aan arbeiders op bouwplaatsen stelt. Ook voor uw eigen veiligheid is het goed om een vca certificaat te halen. Wij willen u dan ook graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken. Hier vindt u namelijk nog veel meer informatie over het behalen van een vca certificaat. Kijk snel even op VCA-cursus.com voor meer informatie over de mogelijkheden.

U kunt bij ons ook een online cursus volgen voor een vca certificaat

Wanneer u graag vanuit huis wilt studeren om het vca certificaat te behalen, dan kunt u altijd bij ons een online cursus komen volgen. Wij hebben namelijk een online traject weten te maken waarmee u heel handig de juiste kennis op kunt doen. Aan het eind van dit traject kunt u het examen afleggen waardoor u uw vca certificaat kunt behalen. Dit examen geven wij op maar liefst drieëntwintig locaties in het hele land dus wij hopen dat er ook voor u een locatie in de buurt van uw woonplaats te vinden is. Wij willen u graag vertellen dat het online traject ook goedkoper is dan het klassikale traject. Mocht u het echter fijn vinden om uitleg te krijgen van een instructeur, dan raden wij u aan om u voor te bereiden op het examen voor het vca certificaat aan de hand van een cursusdag. Wij leggen u deze dag alles uit wat u zou moeten weten over veilig werken en aan het eind van de dag kunt u het examen afleggen.

Schrijf u in via onze site

Wanneer u graag bij ons een cursus wilt komen volgen, dan raden wij u aan om zo snel mogelijk even een blik op onze site te komen werpen. Hier kunt u alles lezen over:

  • de 23 locaties in Nederland waar wij deze cursus geven
  • de online cursus die wij kunnen verzorgen
  • de agenda van de cursusdag

Wij hopen u snel op VCA-Cursus.com te mogen begroeten.