Cateraars zijn er genoeg in Flevoland. Maar als u eens origineel uit de hoek wilt komen op uw trouwdag, een familiedag of een personeelsuitje dan kunt u deze Surinaamse catering in Almere boeken. Op rkrcatering.nl stellen we ons graag even aan u voor. U kunt de diverse menu’s doornemen en verlekkerd staren naar alle afbeeldingen van deze overheerlijke gerechten. Deze Surinaamse catering in Almere richt zich met name op de Surinaamse en dus Hindoestaanse keuken maar wij gaan gerechten uit Azië ook zeker niet uit de weg. Uiteindelijk komen diverse gerechten ook uit India maar de Indiase keuken is iets minder vertegenwoordigd. Maar deze Surinaamse catering in Almere levert wel heerlijke nasi- en bami-gerechten net als loempia’s. Waar moet u aan denken als u het begrip “Surinaamse catering in Almere” hoort? Waarschijnlijk aan roti! Uiteraard kan deze Surinaamse catering in Almere bakken vol roti, kousenband en zelfs specialiteiten zoals roti met Peking eend leveren. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan eens op de website en maak uw keuze. Zoals u zult lezen zijn wij van geen kleintje vervaard. Maar we hebben natuurlijk wel de tijd nodig om de gerechten klaar te maken dus vergeet niet om op tijd te reserveren. Wij maken uitsluitend gebruik van authentieke ingrediënten in onze Aziatische en Surinaamse catering in Almere. Overigens zijn wij inderdaad te vinden in deze grote stad van Flevoland, dat neemt niet weg dat we niet elders in de provincie kunnen cateren. Gaat u bijvoorbeeld trouwen in Dronten of Lelystad? Dan mag u ook van deze Surinaamse catering uit Almere genieten.

U krijgt nooit genoeg van deze Surinaamse catering in Almere

Ieder feest zal slagen. Of het nu gaat om een bepaalde gemeenschap zoals de Hindoestaanse gemeenschap die Divali willen vieren, of omdat u zoekt naar een originele Surinaamse catering in Almere die andere gerechten biedt dan de clichématige vleesgerechten en salades zoals dat vaak bij Hollandse cateraars het geval is. Het maakt voor ons niets uit. Er is dan ook voor ieder wat wils te vinden. Zowel vleesgerechten als groentegerechten voor veganisten en vegetariërs bieden we aan. Komen er mensen met specifieke allergieën? Ook daar kunnen we rekening mee houden zodat ook zij heerlijk uitgebreid kunnen lunchen dan wel dineren.

  • Gaat het om een borrel op de vrijdagmiddag waar u lekkere snacks voor zoekt? Kijk dan eens tussen deze categorie want u treft er loempia’s, kaasstengels en bara’s met sambal aan,
  • Voor een lopend buffet tijdens een familiedag of bruiloft bieden we diverse Surinaamse gerechten aan waaronder de reeds genoemde roti-varianten, noedels met varkensvlees en ketjap met kip.
  • Als toetje of tussendoortje zou u bij de zoetigheden, ook wel Mithai genoemd, kunnen kijken. De Surinaamse catering in Almere levert namelijk ook heerlijke sew, goelab djamoen en burfi!

We bieden gerechten, snacks en heerlijke zoetigheden aan

We komen oorspronkelijk uit Suriname dus we kennen de cuisine op ons duimpje. Dat betekent dat u topkwaliteit mag verwachten in de vorm van authentieke recepten, bereidingswijzen, ingrediënten en uiteindelijk in de smaak. Per gerecht vindt u de prijs per bak, kilo of gram zodat u alvast een lijstje kunt maken. Vindt u het lastig om te schatten hoeveel voedsel u nodig hebt? Neem dan eerst even contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we dat misschien beter inschatten. Ook als u dat al precies weet dan kunt u ons bellen of mailen om de bestelling door te geven. We zorgen er vervolgens voor dat het op de afgesproken datum en afgesproken tijdstip geleverd wordt. Lees meer…