Zoekt u naar hockeysokken voor uw zoontje of dochtertje? Of bent u een fervent sporter en gaat u nog iedere weekend het kunstgrasveld op? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk hockeysokken zijn bij deze sport. U trekt ze tot boven uw knieën op en u zult er ook beschermers in willen stoppen. Niet zo zeer vanwege de bal, maar de klappen die u per ongeluk kunt krijgen van de hockeystick van de tegenstander. Voor hockeysokken maar ook vele andere soorten sokken zoals tennis- en voetbalsokken met daarnaast een breed assortiment aan kledingaccessoires voor dagelijks gebruik en sportactiviteiten bent u op colormesocks.nl aan het juiste adres. U kunt er hockeysokken kopen met dierenprints en dat is natuurlijk fantastisch voor trainingen. Zowel jong als oud zal optimaal kunnen genieten van deze aanblik. Of hebt u liever hockeysokken met een roze printje dan wel een stoer blauw of rood printje? We bieden het allemaal aan want naast het feit dat u kunt kiezen uit 60 verschillende dessins binnen ons standaardassortiment is het tevens mogelijk om hockeysokken op maat te laten maken. En dat is nog eenvoudiger dan u denkt. Het enige dat we van u vragen is een printje of een foto met de afbeeldingen die u er op wilt laten drukken. Gaat het eerder om een patroon of een tekst zoal de naam van de hockeyclub? Dan gaat het waarschijnlijk om massaproductie. Bulkbestellingen zijn bij ons aan de orde van de dag, vele hockeyverenigingen weten ons tegenwoordig te bereiken en daar zijn we behoorlijk trots op.

Bestel vandaag nog uw favoriete paar hockeysokken

Als hockeyvereniging wilt u professioneel overkomen en daarom is het niet meer dan logisch dat u uw hockeysokken wilt voorzien van een printje. Ook uw kinderen willen stoer en zelfverzekerd overkomen als ze voor het eerst het veld oplopen met hun gloednieuwe sportkleding, schoenen en hockeystick. Geef hen het zelfvertrouwen dat ze verdienen en denk aan onze website als u nog naar hockeysokken zoekt. Naast al deze sokken voor de hockey en een keur aan andere sporten kunt u ook bij ons terecht voor vele accessoires die het dagelijkse leven en vooral sportactiviteiten zoals trainingen en wedstrijden veraangenamen. Een greep uit onze mogelijkheden willen we u niet langer onthouden:

  • We bieden diverse shawls en omslagdoeken aan,
  • Maar ook vele riemen,
  • Nieuwe veters nodig voor uw sportschoenen? Bij ons zult u slagen!
  • En dat geldt ook voor galagelegenheden want we bieden ten slotte ook kledingaccessoires aan zoals bretels, vlinderdassen en strikjes.

Weet u al precies wat u wilt hebben? Log dan in op uw account of maak hier speciaal een profiel voor aan. Dat is handig als u nog vervolgbestellingen wilt plaatsen in de toekomst. Uploadt eventueel uw eigen design of maak een keuze uit onze catalogus. Selecteer de juiste maat en kleur en vul uw adres- en contactgegevens in. Ten slotte kunt u direct betalen via PayPal, iDEAL of met behulp van uw credit card. Reken er maar op dat we binnen een werkdag bezorgen.

Voor iedere sport de juiste sok in onze webshop

Blijft u graag op de hoogte van veranderingen en dan met name van uitbreidingen binnen ons assortiment? Wilt u weten wat er zoal in de mode is zodat uw dochter er altijd trendy bij kan lopen op het hockeyveld? Volg dan het laatste nieuws over onze hockeysokken door ons te volgen via Facebook, Twitter en Pinterest. Zoekt u trouwens nog naar een origineel cadeautje voor vrienden? Koop dan de cadeaubon online en geef het aan de jarige. Dn kan diegene zelf komen uitzoeken.