ESTA aanvragen voor gezin of familie reis naar Amerika

Ga jullie binnenkort als gezin naar de Verenigde Staten? Dan ben je er hopelijk van op de hoogte dat je hiervoor moet kiezen voor een esta aanvragen voor je gezin. Wanneer je je hier al een beetje in verdiept hebt dan weet je dat je dit bijvoorbeeld kunt regelen via de speciale esta website, maar er zitten een behoorlijk aantal nadelen hieraan.

  • Aanvraag is per persoon
  • Alleen betalen met creditcard
  • Alles is in het Engels

Zijn dit dingen die voor jou ook echt een nadeel zijn? Dan hebben we een goede tip voor je op dit gebied! Wil jij in een keer kunnen kiezen voor een esta aanvragen voor je gezin en dan bedoelen we ook echt in een keer voor het hele gezin? Dan kun je hiervoor terecht op de website van ESTA USA. Hier vind je de mogelijkheid om in een keer het esta aanvragen voor je gezin te doen en dat zonder dat je hiervoor allerlei Engelse formulieren hoeft door te spitten. Alle informatie en alle formulieren zijn geheel in het Nederlands. Daarnaast hoef je alles maar een keer in te vullen voor het esta aanvragen voor je gezin. Ze bieden bij ESTA USA daarnaast uiteenlopende betaalmogelijkheden aan. Voor veel mensen is het bijvoorbeeld een probleem dat ze op de website van de Amerikaanse esta alleen maar met creditcard kunnen betalen. Als je geen creditcard hebt, dan kan dat behoorlijk lastig worden. Bij ESTA USA op de website esta-aanvragen.com kun je echter kiezen voor een heleboel andere betalingsmogelijkheden naast de creditcard. Denk hierbij aan iDeal, maar ook aan Mistercash, PayPal en zelfs overschrijving. Het is dus maar net waar jij de voorkeur voor hebt!

Makkelijk het esta aanvragen voor je gezin regelen

Wij krijgen vaak de vraag wanneer je nu het beste het esta aanvragen voor je gezin kunt regelen. Het liefst doe je dit zo snel mogelijk na het boeken van de vliegtickets naar de Verenigde Staten. Het duurt over het algemeen nooit heel erg lang om het esta aanvragen voor je gezin te regelen, maar het kan zomaar gebeuren dat zij bijvoorbeeld extra informatie willen. En wat gebeurt er als een van jullie aanvragen wordt afgewezen? Wanneer je dit allemaal ruim op tijd regelt, dan heb je nog de kans om dit allemaal op tijd in orde te maken. Hierbij is het overigens wel belangrijk om in de gaten te houden dat een esta voor een bepaald paspoort is. Moet jij dus nog een van de paspoorten van een van de gezinsleden vernieuwen? Doe dit dan eerst? Anders heb je voor niets het esta aanvragen voor je gezin gedaan en kun je die van de vernieuwde paspoorten weer overnieuw doen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

Doe het vandaag nog

Een belangrijk ding bij het esta aanvragen voor je gezin om te weten is dat de esta twee jaar geldig is (tenzij het paspoort waarin de esta staat eerder verloopt). Daarmee kun je meerdere keren reizen naar de Verenigde Staten voor iedere keer een reis van maximaal 90 dagen. Hebben jullie dus plannen om binnenkort naar dit prachtige land te gaan en wil je graag het esta aanvragen voor je gezin zo snel en goed mogelijk regelen? Kom dan vandaag nog naar de website esta-aanvragen.com en regel het hier allemaal in een keer. Je hoeft slechts een formulier in te vullen en de rest wordt dan allemaal voor je geregeld. Je weet dan ook zeker dat het esta aanvragen voor je gezin in een keer goed verloopt. Dat is natuurlijk ook wel een prettige gedachte.