Mei is nog maar net begonnen, maar de uren, dagen en weken gaan ontzettend snel. Voor je het weet is de zomer voorbij en beginnen we een tijdje daarna aan de drukste maand van het jaar: december. Een feestmaand, dat wel. Echter betekent dit ook dat een heleboel werknemers met smart wachten op hun kerstpakketten. Ben jij werkgever en is het aan jou de taak om dit te regelen? Of heeft de werkgever van jouw bedrijf deze taak uitbesteed aan jou? In dit artikel zal uitgelegd worden waar je voordelige, maar goede kerstpakketten kunt bestellen. Zelf ben ik werkzaam bij een non-profitorganisatie. Heel bewust geven wij onze werknemer wél kerstpakketten. Dit zijn geen dure cadeaus, maar betaalbare en leuke pakketten waar iedereen blij mee is. Ben jij benieuwd hoe ik dit heb geregeld? Lees dan snel verder in dit artikel. Wie weet is de Kerst dit jaar voor jou een fluitje van een cent.

Online kerstpakketten bestellen

Precies! Al een tijdje gebeurt alles online. Steeds meer fysieke winkels moeten sluiten, omdat er te weinig verkocht wordt. Klanten maken het zich graag gemakkelijk. Veel producten worden zelfs gratis verzonden en kunnen gratis retour worden gestuurd. Voor veel mensen is dit dé reden om op het internet te shoppen en de fysieke winkel links te laten liggen. Dit geldt ook voor de kerstpakketten. Heel vroeger ging de werkgever zelf nog winkelen om één of twee producten te kopen voor al zijn werknemers. Dit is natuurlijk al lang niet meer van deze tijd. Een tijd terug doken er organisaties op die leuke pakketten konden samenstellen voor je personeel als kerstpresentje. Deze organisaties bestaan nu nog steeds. Echter verlopen hun zaken inmiddels bijna allemaal via de webwinkel. Zo ook de zaken van kerstpakketonline. Deze organisatie heeft al jaren lang ervaring met het samenstellen van pakketten voor jouw organisatie. Uiteraard helemaal afgestemd op jouw wensen en jouw budget. Je komt op hun site terecht via de volgende link: kerstpakketonline.nl. Eenmaal aangekomen op deze website wordt er gevraagd naar je budget per werknemer. Er zijn al kerstpakketten beschikbaar in de prijsklasse €0 tot €10. De duurste prijsklasse is die van €60 en meer. Nadat je het budget in hebt gevuld, verschijnen er diverse pakketten op je scherm. Hier zou je tussen kunnen kijken. Ook is het mogelijk om aan de linkerkant in het menuscherm bepaalde filters te selecteren. Zo kun je aangeven van welke merken de producten in het pakket moeten zijn. Je kan aangeven welke kleur de kerstpakketten uit moeten stralen en of er vooral zoete of juist hartige producten in moeten.

Mijn ervaring

Zelf heb ik ook de kerstpakketten besteld voor de organisatie waar ik voor werk. Toen me deze vraag werd gesteld, was ik niet gelijk enthousiast. Ik vond het nogal wat. Ook dacht ik dat ik er veel tijd aan kwijt zou zijn. Dit bleek helemaal niet het geval. De kerstpakketten worden immers samengesteld door kerstpakketonline. Zij pakken het ook in én zij verzenden het. De volgende producten zaten in de pakketten die ik bestelde:

  • Wijn
  • Olijven
  • Kaasblokjes
  • Worst

Het enige wat mij na de tijd nog te wachten stond, waren de leuke en dankbare reacties van collega’s. Ben jij in jouw organisatie de aangewezen persoon voor het verzorgen van de kerstpakketten? Kijk dan snel op kerstpakketonline!