Goedemorgen bloglezers! Ik schrijf vandaag een blog over asfaltwerken. Het lijkt een wat vreemd onderwerp om over te schrijven, maar toch doe ik het. Ik ben namelijk lange tijd bezig geweest op mijn werk met het asfalteren van ons terrein. Zo’n halfjaar was ik bezig met het maken van plannen, het uitzoeken van de haalbaarheid en uiteindelijk het implementeren ervan. Een erg leuke klus, maar er ging dus wel wat tijd in zitten. Ik had er ook totaal nog geen ervaring mee. Waar moet je nou zijn voor asfaltwerken? Het is gebleken dat de organisatie avema hier erg goed in is. Deze organisatie heeft al jarenlang ervaring met het asfalteren van wegen, bedrijfsterreinen, maar ook particuliere terreinen. In dit artikel zal uitgelegd worden wat avema zoal voor diensten verricht. Ook beschrijf ik waarom ik voor hen heb gekozen en natuurlijk hoe je met ze in contact kunt komen. Als jullie nog tips hebben over mijn blogs, dan hoor ik dat heel graag onderaan in de reacties!

Voor asfaltwerken moet je bij avema zijn

avema is een bedrijf voor wegenbouw. Ze zijn gevestigd in Achterveld. Dit is een klein dorp dat valt onder de gemeente Leusden en dat valt onder de provincie Utrecht. De organisatie heeft al ruim 25 jaar ervaring met het asfaltwerken. Veel bedrijven in de omgeving kiezen voor avema voor het asfalteren van hun terrein. Echter wordt avema ook steeds bekender bij de particulieren en bedrijven uit andere regio’s. Dat is natuurlijk niet voor niets. Van avema is bekend dat zij kwalitatief goede asfaltwerken afleveren. Dat is natuurlijk precies waar we allemaal op hopen. avema is een professioneel bedrijf dat beschikt over de nieuwste materialen welke nodig zijn bij het asfaltwerken. De terreinen zien er na afloop allemaal keurig uit. Stevig en strak. Doordat avema verschillende klanten heeft met verschillende wensen, hanteert avema ook verschillende werkwijzen. Zo is het bij industrieterreinen belangrijk dat het asfalt erg hard en dik is. Dit heeft te maken met het feit dat er veel zware materialen overheen vervoerd zullen worden. Ook in het agrarische werkveld worden veel asfaltwegen aangelegd. Hierbij is het juist weer belangrijk dat er een zuurbestendige ondergrond wordt aangelegd. Zo heeft ieder terrein wel weer andere eisen en hier speelt avema maar al te graag op in. De organisatie avema vindt het belangrijk dat iedere klant tevreden is over de asfaltwerken die avema aanlevert. Ben jij nou ook op zoek naar een bedrijf dat asfaltwerken uitvoert? Lees dan snel verder in de volgende alinea. Hier wordt uitgelegd hoe je in contact kunt komen met de organisatie.

In contact komen met avema

Als je op zoek bent naar een bedrijf voor asfaltwerken dan heb je wellicht vooraf wat vragen. Bij avema begrijpen ze dit uiteraard. De organisatie heeft een eigen website. Deze vind je via deze link: avema.nl. Op de website staan de contactgegevens van de organisatie voor asfaltwerken vermeld. Je kunt de organisatie op verschillende manieren bereiken. Zelf legde ik nog wat vragen voor aan de klantenservice. Deze werden netjes beantwoord. Om de volgende redenen zou ik jullie avema aanraden voor al je asfaltwerken:

  • Professioneel
  • Duidelijk in de communicatie
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding