We weten allemaal dat roken van gewone sigaretten razend slecht is voor de gezondheid. Het tast al je organen aan en op dagelijks basis roken is dan ook vragen om moeilijkheden. Gelukkig is de bewustwording vergroot en zetten we tijdens verjaardagen geen wijnglazen met sigaretten meer op tafel voor de gasten. Stoppen met roken is echter niet zo makkelijk. Met de introductie van de elektrische sigaret is er nu wel een alternatief op de gewone sigaret die een stuk minder slechts is voor de gezondheid, namelijk dampen ofwel de elektrische sigaret waarmee je geen rook maar damp inademt dat een smaakje heeft. Bij Black Note kun je tabak kopen voor je elektrische sigaret dat op een natuurlijk manier uit tabaksbladeren is getrokken. Bovendien wordt de liquid gefilterd om eventuele deeltjes eruit te filteren. Wat is de beste tabak om te kopen voor je elektrische sigaret? Dat is natuurlijk een tabak die zo min mogelijk schade aanbrengt. Er zijn veel mensen die vragen; wat is de beste tabak voor mijn elektrische sigaret en om op de vraag, wat is de beste tabak? een algemeen antwoord te geven wordt lastig. Er spelen namelijk verschillende aspecten mee om op de vraag ‘Wat is de beste tabak?’ een antwoord te formuleren. Laten we er een paar noemen om wat meer duidelijkheid te krijgen over de vraag: Wat is de beste tabak?

  • E-liquid komt in tal van smaken en dat is altijd een kwestie van smaak;
  • E-liquid verschilt enorm in kwaliteit. Hoe natuurlijker het productieproces hoe beter.

Wat is de beste tabak voor jou

Een van onze klanten, Marco, besteld bij Black Note altijd zijn liquids. Marco rookte als een ketter totdat hij last van zijn lichaam begon te krijgen. Wat uiteindelijk het punt was waarop hij niet meer wilde roken, dat kan hij niet zo benoemen. Maar er kwam een dag dat hij het er mee gehad had en geen slaaf meer wilde zijn van de sigaret. Dat er een elektrisch alternatief was om het proces geleidelijk af te bouwen, kwam voor Marco als een geschenk uit de hemel. Ook Marco stelde ons de vraag; wat is de beste tabak voor mijn sigaret? Marco was gek op frisse smaken zoals mint, maar hij wisselt graag af met andere smaken zoals de gewone klassieke tabaksmaak die het roken van een gewone sigaret heel dicht nadert. Het antwoord op de vraag: Wat is de beste tabak? was voor Marco dus ook niet eenduidig.

Voordelen van dampen

Als je als damper eenmaal een antwoord hebt gevonden op de vraag; wat is de beste tabak voor mij? Dan kun je gaan genieten van de voordelen van dampen. Dat zijn er wel een paar, want met dampen kun je namelijk genieten van meer vrijheid. Over het algemeen kun je overal dampen waar je niet mag roken, hoewel het in het vliegtuig geloof ik ook niet is toegestaan. Er zijn wel plekken waar je niet mag dampen maar die zijn er veel minder dan plekken waar je niet mag roken. Je hoeft je dus niet meer als een crimineel te voelen als je aan je behoeften voldoet. Een ander voordeel van het dampen van een elektrische sigaret is ook dat je er andere in je omgeving geen schade mee aandoet. Dat is zeer belangrijk want je wilt je geliefden en je kinderen niet in de gelegenheid brengen waarin ze meeroken. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor het overstappen op dampen. Bekijk de producten online op de website van Black Note.