Ik ben sinds een paar maanden overgestapt op een elektronische sigaret, nadat ik jarenlang gerookt heb. De overstap was niet gemakkelijk voor mij, maar achteraf ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ik ben zelf nog veel aan het experimenten met wat voor mij de beste e-liquid is en heb al veel verschillende merken en smaken geprobeerd. Er zijn veel verschillende smaken te koop en daarnaast is het ook mogelijk om de samenstelling te veranderen. Ik koop al een tijdje mijn e-liquids via de website NieuweSigaret.nl en heb van dit bedrijf veel verschillende smaken geprobeerd. Ik heb ruim acht jaar gerookt en daarom was stoppen met roken en beginnen met een elektrische sigaret niet gemakkelijk. Ik wilde echter graag overstappen, omdat ik veel goede verhalen had gelezen en verschillende vrienden ook positief waren. Veel van mijn vrienden roken en een aantal zijn er al een tijdje overstapt. Wat het voor mij ook gemakkelijker maakte, was dat mijn vriendin liever niet had dat ik rookte. Dampen vindt zij ook niet fijn, maar een betere keuze dan roken. Doordat ik overstapte, moet ik ook beginnen met e-liquids kopen en ik zag dat er zeer veel keuze was. Het is fijn dat er veel opties zijn, maar daarom is het ook lastig om de beste e-liquid uit te kiezen. Vrienden die al eerder waren overgestapt, hadden mij aangeraden om eerst een e-liquid te kopen met een sigaretten smaak. Ik was nooit dol op sigaretten met fruitsmaken en daarom was het volgens hen verstandiger om niet direct met een e-liquid te beginnen met fruitsmaak. Als je net overstapt, dan kan je het beste een e-liquid kiezen die bij je oude voorkeur past. Omdat er zeer veel smaken beschikbaar zijn, is het niet lastig om een e-liquid te kopen met een vergelijkbare smaak

Wat is de beste e-liquid voor mij? 

Ik ben nu verschillende smaken geprobeerd en weet nog steeds niet wat de beste e-liquid voor mij is. Ik heb een aantal smaken die ik graag rook, maar vind het soms ook leuk om iets heel anders te kopen. Waar ik in het begin niet aan dacht, was de samenstelling te veranderen, terwijl dit wel degelijk mogelijk is. Ik kocht al vaak mijn producten via de website NieuweSigaret.nl, omdat zij hier een groot aanbod hebben en goede prijzen. Ik zag dat zij ook een calculator op hun website hebben om een goede samenstelling te berekenen. Als je een smaak al lekker vindt, dan kan je door de samenstelling te veranderen nog meer experimenteren en zelf de beste e-liquid maken.

Zeer veel opties 

Sinds ik de samenstelling van e-liquids verander, merk ik dat er nog veel meer opties zijn dan ik van te voren had gedacht. Smaken die ik vroeger niet sterk genoeg vond, ben ik opnieuw gaan kopen en heb ik zelf sterker gemaakt. Ik koop nog steeds mijn e-liquids bij NieuweSigaret en zal dit waarschijnlijk blijven doen.

  • Dit bedrijf heeft een groot assortiment
  • De prijzen van de producten zijn zeer goed
  • Zij hebben een handige calculator op hun website
  • Door samenstellingen te veranderen kan je zelf de beste e-liquid maken