Een lakzegel is een hele ouderwetse, maar super originele manier om een brief of belangrijke boodschap mee te sluiten. Het is voor sommigen een beetje moeilijk om onder de knie te krijgen hoe je dit precies doet, maar als je het trucje eenmaal door hebt kun je er veel plezier aan beleven. In de webshop van stempels vind je een leuk aanbod met allerlei lakstempels, en daarnaast ook nog een groot assortiment met normale stempels. Want zoals de naam het al zegt verkopen ze alleen maar stempels. Voor wie van stempelen houdt is deze webshop dus zeker een aanrader. stempels kunnen een lief briefje of postkaart helemaal opfleuren, en als je daarnaast ook nog een lakzegel gebruikt om de envelop mee te sluiten maak je helemaal indruk! stempels.nl heeft onder andere een lakzegel uit eigen collectie of een lakstempel op maat. Je kunt als je wilt eerst een beetje experimenteren met de lak in combinatie met een (goedkopere) lakstempel uit deze webshop, en als je het eenmaal onder de knie hebt en iets originelers wilt een lakzegel op maat laten maken. Dit is namelijk ook een optie bij stempels.nl. Een lakstempel op maat wil zeggen dat ze hem speciaal voor jou maken met een afbeelding (of natuurlijk tekst) naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld jouw logo zijn of een leuke tekeningetje die je zoon of dochter heeft gemaakt. Alles wat je wilt kun je laten maken als lakstempel bij stempels.nl. De enige voorwaarde die eraan vast zit is dat het qua formaat klopt met het formaat van een doorsnee lakzegel en er niet al teveel details in het design zitten, anders is het zeer moeilijk te produceren.

Personaliseer je post met een lakzegel

Voor wie nog steeds fan is van papieren post, ondanks dat we in zo’n digitaal tijdperk leven, is daar de webshop stempels.nl, waar je een groot assortiment stempels vindt. Hiermee kun je jouw brieven en postkaarten op een leuke manier personaliseren en er je eigen draai aan geven. Dit is super leuk voor wie houdt van postcrossing. Dit is een soort kettingbrief maar dan met postkaartjes, waardoor je heel veel post van allerlei meisen wereldwijd ontvangt. Als jij deze verstuurt met zo’n gepersonaliseerde lakzegel erop maak je zeker indruk!

Lakstempel benodigdheden online bestellen

Bij stempels.nl kun je naast normale stempels, stempelinkt en een lakzegel (eventueel op maat) ook allerlei benodigdheden voor lakstempels bestellen, zoals:

  • Flexibele zegellak voor lakstempels
  • Traditionele zegellak voor lakzegels
  • Stempelkussens speciaal voor lakstempels
  • Een smeltapparaatje voor zegellak
  • Losse korrels zegellak

Je kunt dus zelf kiezen of je het fijn vindt om traditionele of flexibele zegellak voor jouw lakzegel te gebruiken. De meeste mensen kopen ze in eerste instantie allebei om eens te experimenteren en te kijken welke van de twee ze het meest bevalt. Het is namelijk maar net wat je zelf fijner werken vindt, dus er valt daar geen advies in te geven.  De ene geeft de voorkeur aan traditionele zegellak, de ander aan de modernere, flexibele zegellak. Ik zou zeggen: Probeer ze beide eens en beslis dan welke je het handigst in gebruik vindt.