Vorig jaar hebben wij een tweede huis in Frankrijk gekocht omdat het ons altijd al leuk leek om hier een bed and breakfast te beginnen. Wij waren al grote liefhebbers van het Franse platteland en het leek ons heerlijk om ons hier ooit te kunnen vestigen en dan in de zomer onze deuren open te gooien voor onze gasten. Wij hebben een aantal vrienden die dit ook gedaan hebben maar dan Italië en van hen hoorden wij zulke goede verhalen dat wij graag hun voorbeeld wilden volgen. Zo gezegd zo gedaan, we vonden al heel snel een mooi oud gebouw die we inmiddels geheel verbouwd hebben en momenteel zijn we toe aan de afrondende fase. Ik heb mij voorgenomen om de badkamers in te richten, dit zijn er zeven in totaal, en daarom ben ik op zoek gegaan naar vrijstaande baden. Het is namelijk zo dat ik altijd al een groot liefhebber ben geweest van vrijstaande baden en nu ik zelf mocht beslissen hoe ik de badkamers in zou richten wilde ik maar wat graag vrijstaande baden aanschaffen. De vraag was echter waar je tegenwoordig nog vrijstaande baden kunt vinden? Het is namelijk zo dat vandaag de dag heel veel wordt ingebouwd waardoor de vrijstaande baden een beetje van de markt lijken te verdwijnen. Dat is jammer want heel veel mensen vinden het heel leuk om te merken dat hun vakantieverblijf beschikt over vrijstaande baden en daarom wilde ik hoe dan ook dat deze in onze gastenverblijven zouden worden aangebracht. Het past namelijk heel erg goed in de sfeer van het gebouw om vrijstaande baden aan te brengen, het geeft net dat beetje extra sfeer aan het gebouw dat van zichzelf ook al heel erg sfeervol is. Afijn, het was dus nu aan mij om te gaan zoeken naar een bedrijf dat mij aan vrijstaande baden zou kunnen helpen. Hoe ik deze zoektocht aangepakt heb zal ik u in de volgende alinea vertellen. Wanneer ik dat gedaan heb zal ik in het afsluitende deel nog het een en ander vertellen over de service zoals die door het bedrijf dat ik uiteindelijk gevonden heb, is geleverd.

Ruime keus uit prachtige vrijstaande baden

Het is voor ons kieskeurige mensen altijd heel erg belangrijk dat wij veel keus hebben. Dat maakt het maken van een keuze wanneer het gaat over vrijstaande baden niet bepaald gemakkelijk. Er zijn namelijk maar weinig aanbieders van vrijstaande baden en daarom is het wel even flink zoeken naar bedrijven die dan ook nog eens veel keus bieden op dit gebied. Afijn, ik heb besloten om naar vrijstaande baden te gaan zoeken via Google. Ik ben nog altijd van mening dat je aan de hand van deze zoekmachine de meest nuttige informatie kunt vinden. Door te zoeken op ‘vrijstaande baden’ kwam ik terecht op de site van VanHeckBadkamers.nl. Met veel enthousiasme stortte ik mij op deze site want deze maakte een heel goede eerste indruk op mij. Ik heb dan ook met heel veel genoegen door het assortiment van dit bedrijf gebladerd en op die manier ben ik de meest fantastische vrijstaande baden op het spoor gekomen. Ik had nooit verwacht dat ik al zo snel een bedrijf zou vinden dat zulke mooie vrijstaande baden in het assortiment zou hebben. Daarbij was ik ook nog eens zeer verbaasd over de zeer scherpe prijzen van de producten die hier aangeboden werden. Het is namelijk niet geheel vanzelfsprekend dat je voor zulke aantrekkelijke prijzen zulke hoogwaardige goederen kunt bemachtigen. Dat is dan ook iets wat ik heel erg bijzonder aan dit bedrijf vind; je kunt hier voor heel weinig geld werkelijk de meest mooie producten bemachtigen. Dat is iets waar ik heel erg vrolijk van word en daarom wilde ik ook graag over mijn ervaringen schrijven. Ik hoop dat u als lezer iets aan mijn ervaringen kunt hebben. In de volgende alinea zal ik nog wat nader ingaan op de service zoals mij die door VanHeckBadkamers.nl is verleend. Het moge duidelijk zijn dat ik ook hier zeer tevreden over was!

De klant is hier absoluut koning!

Inmiddels zijn de vrijstaande baden bij ons huis in Frankrijk afgeleverd en heb ik al een aantal keren het genoegen gehad om mij hierin te baden. Telkens denk ik dan weer terug aan de fijne samenwerking met VanHeckBadkamers.nl en ik prijs mij gelukkig met het feit dat ik dit fantastische bedrijf heb weten te vinden. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar vrijstaande baden. De vrijstaande baden staan werkelijk prachtig in ons huis en wij hebben er dan ook nog geen moment spijt van gehad dat we met deze firma in zee zijn gegaan. Wij zijn er daarnaast ook zeker van dat wij hier nooit spijt van zullen krijgen. Alles aan dit bedrijf is heel erg goed, dat begon al bij de producten die wij hier gekocht hebben maar wij hebben ook gemerkt dat je hier als klant werkelijk als koning behandeld wordt. Kom daar nog maar eens om tegenwoordig! Het moge dan ook duidelijk zijn dat ik heel erg tevreden ben, niet enkel en alleen met mijn aankopen maar ook over dit bedrijf in zijn totaliteit. Kortom: