Hebt u de vakantie al geboekt voor de zomer? Gaat u lekker naar de camping maar slaapt u daar wel in de buitenlucht, in een tentje? Of trekt u de bergen in voor een avontuurlijke wandeling? U wilt wellicht niet op een matje slapen want die zijn vaak onhandig en dun. Ga een luchtbed kopen op kifra.nl want daar vindt u van diverse topmerken een lekker zacht bedje. Na gebruik kunt u het snel leeg laten lopen om het vervolgens op te rollen. Tijdens een hike bent u in de ochtend niet veel tijd kwijt zodat u uw weg snel weer kunt vervolgen. Op de camping maakt het natuurlijk niet zo heel erg veel uit wat u er mee doet overdag. Zet het overeind tegen de zijkant van uw camping en u hebt zeeën van ruimte in uw caravan of tent. Afijn, maar moet u bij het luchtbed kopen zoal op letten? We kunnen het ons goed voorstellen dat u een budget hebt, zeker als u voor het hele gezin een luchtbed kopen wilt. Dan zult u wederom bij ons slagen want we verkopen diverse luchtbedden van topmerken tegen zeer scherpe prijzen. Het komt trouwens geregeld voor dat we een product in de aanbieding hebben gedaan. Dan kunt u toch een relatief goed merk voor weinig geld in huis halen. En mocht u liever een luchtbed willen kopen in onze winkel dan bent u van harte welkom bij ons in Enschede. Maar we begrijpen dat Twente niet voor iedereen naast de deur ligt en daarom kunt u ook 24 uur per dag, 7 dagen per week op de site terecht.

Een luchtbed kopen kan snel via onze website

Er zijn diverse bedden die u hier kunt bestellen. Als u door de bomen het bos niet meer ziet dan doet u er goed aan om even contact met ons op te nemen. We staan u telefonisch en ook per mail graag even te woord. Wij kennen onze producten uiteraard van binnen en van buiten en kunnen daarom passend advies geven. Of u nu vragen hebt met betrekking tot de kwaliteit, de grootte, het gebruiksgemak of uw budget, onze klantenservice zal u moeiteloos verder kunnen helpen.

  • Zo kunt u bij ons een tweepersoons luchtbed kopen. Ideaal voor stelletjes die er lekker op uit trekken tijdens hun vakantie. Wandel samen naar Santiago de Compostella of verken de zuidkust van Australië.
  • Wilt u liever geen gedoe met het opblazen van dit bedje? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Want na een dag van inspanning wilt u snel op uw bed kunnen neervallen. Dan is het verstandig om een luchtbed te kopen met een ingebouwde pomp!
  • Ook willen we de hoezen niet onbenoemd laten. Niet erg handig tijdens een trektocht, maar ideaal om over het bed te leggen tijdens het kamperen op een camping.

Zorgeloos op vakantie, dat is wat iedereen wil

U leest het, er is voor ieder wat wils te vinden in ons online assortiment. Naast luchtbed kopen anderen ook in onze webwinkel een keur aan kampeerartikelen. U kunt denken aan campingmeubelen, caravan accessoires en allerlei kampeerartikelen. Ga goed voorbereid op reis zodat het u aan niets ontbreekt. Kiest u ervoor om zo licht mogelijk te reizen? Ga dan een lichtgewicht luchtbed kopen. Neem alleen het broodnodige mee op reis zoals een slaapzak, wat schone kleren, de landkaart en een kompas. Misschien kunt u onderweg eten kopen, anders kunt u ook voer in een zak kopen waar u enkel water aan toe hoeft te voegen. Blijf ten slotte op de hoogte van onze aanbiedingen door ons te volgen via Facebook!