Wil je een kantoorruimte huren in Delft, dan is dat nog niet zo’n eenvoudige opgave. Ten eerste heb je te maken met een zeer geliefde stad, de huur van een kantoorruimte is daarom niet goedkoop. En je moet toevallig maar net een ruimte treffen die helemaal aan jouw eisen voldoet. Dat is nog niet zo makkelijk, dat weet ik uit eigen ervaring. Ik wilde een kantoorruimte huren in Delft omdat ik hier eerder mijn eigen bedrijf had opgestart. Het werd wat te groot om te runnen vanuit mijn eigen huis. Daarnaast vond ik het ook niet fijn meer om een bedrijf aan huis te hebben. Ik merkte dat mijn privéleven en mijn werkende leven steeds meer door elkaar gingen lopen en dat is gevaarlijk. Voor je het weet ben je echt alleen nog maar met je werk bezig en dat is niet goed. Ik kon mijn werk niet goed meer loslaten omdat het ook in mijn huis aanwezig was. Daarom wilde ik graag een kantoorruimte huren in Delft, dan zou mijn huis weer echt mijn thuis zijn. Daar zou ik dan weer tot rust kunnen komen na een werkdag en kunnen ontspannen.

Een kantoorruimte huren in Delft doe je bij Tauro

Ik wilde een mooie kantoorruimte huren in Delft, maar ik had wel een aantal eisen:

  • Naar eigen wens in te richten
  • Eigen parkeerterrein
  • Goed bereikbaar

Een kantoorruimte moet helemaal naar je zin zijn. Het mag best gestoffeerd zijn, maar ik vind het altijd fijn als ik het wel helemaal naar eigen wens kan inrichten. Je moet je nu eenmaal goed voelen in je eigen werkomgeving. Als ik me er niet lekker voel, komt er ook geen inspiratie en kan ik niet goed doorwerken. Daarnaast rijd ik veel met de auto en komen er ook klanten met de auto naar mij. Dus het zou handig zijn als het goed bereikbaar is en dat er een parkeerterrein zou zijn. Om irritaties te voorkomen. Deze eisen maakten voor mij een kantoorruimte huren in Delft nog best een uitdaging. En daarom ben ik extra blij dat ik uiteindelijk de kantoorpanden van Tauro heb gevonden.

De beste werkplek die je je kunt wensen

Een kantoorruimte huren in Delft is echt een genot als je naar Tauro gaat. Op een gegeven moment kwam ik deze kantoorpanden tegen en ik was gelijk verliefd. Tauro biedt alles wat ik hebben wil en meer. Want het is goed bereikbaar, er is een parkeerterrein. Je kunt het helemaal inrichten op basis van je eigen wensen. Maar daarbij is er bijvoorbeeld ook een receptie op afstand, postafhandeling en een pakketservice. Er is technische ondersteuning en je kunt ook nog eens gratis gebruik maken van de vergaderruimte. Dus voor mij is dit echt een compleet pakket waar ik heel gelukkig mee ben. Ze zijn zeer flexibel en uiteindelijk ben ik dan ook dolblij met het contract dat ik heb ondertekend. Wil je een kantoorruimte huren in Delft, dan zou ik je zeker adviseren om eerst een blik te werpen op de website tauro.nl. Hier vind je alle basisinformatie die je nodig hebt en daarbij zijn er nog veel meer mooie extra’s. Dus neem contact op met een van de medewerkers van Tauro. Ik werk hier nu een tijdje en het bevalt me echt uitstekend. De service is op meerdere vlakken top en alle extra’s waar je gebruik van kunt maken zijn zo fijn. Zo maak je gelijk een goede indruk op je klanten en geniet je zelf ook nog van een prachtige en fijne werkplek.

Lees meer…