Juwelier De Tijd - TrouwringenWelkom bij juwelier de Tijd, waar u terecht kunt voor een unieke collectie trouwringen van de beste kwaliteit. Wij bieden niet alleen mooie trouwringen, ook hebben wij antieke sieraden, parels en horloges in onze collectie. Wij vervaardigen juwelen helemaal op maat. Ook voor het laten repareren kunt u bij ons terecht. Wij zeggen wel eens; bij de Tijd is alles mogelijk! Wanneer u op zoek bent naar mooie trouwringen, dan wilt u natuurlijk echt iets bijzonders aanschaffen. Mocht u plannen hebben om te trouwen, neem dan contact met ons op, want wij kunnen u helpen met het uitzoeken van mooie trouwringen. Een ring is een symbool van eeuwige verbondenheid. Deze eeuwige verbondenheid van liefde in de vorm van twee ringen, wordt in veel culturen gebruikt. Het is de bedoeling dat de ring altijd gedragen wordt. In Nederland hechten veel mensen die gaan trouwen nog altijd aan de tradities die aan deze verbondenheid gekoppeld zijn en koppels zoeken dan ook naar de perfecte trouwringen. Daarbij kunnen wij koppels van dienst zijn en tevens bedienen van advies. Sommige stellen kiezen ervoor om de ringen te laten graveren met een datum of de voorletters van de geliefde. Het is een mooi symbool. Mocht u niet in de eerste plaats op zoek zijn naar trouwringen, maar naar andere sieraden zoals armbanden, kettingen of wilt u graag juwelen, diamanten of zilver aan ons verkopen, dan zijn wij de juiste partij. Ook voor het laten taxeren van sieraden die reeds in uw bezit zijn staan wij voor u klaar. Onze collectie trouwringen is zeer uitgebreid en u weet dus altijd zeker dat wanneer u bij ons aanklopt, u ook vindt wat u zoekt! De tijd is een familiebedrijf. U kunt bij ons rekenen op:

  • zeer specialistische kennis van sieraden
  • geen verplichting tot aankoop
  • taxatie van uw sieraden
  • altijd de hoogste prijs voor uw sieraden
  • u wordt direct contant uitbetaald

Trouwringen kiezen

Het uitkiezen van trouwringen is niet voor iedereen even makkelijk en vaak is het niet iets wat in een kwartiertje gebeurd is. Ook al leert onze ervaring wel dat wanneer mensen die de ring zien die het moet worden, eigenlijk vanaf dat moment geen oog meer hebben voor andere trouwringen. Omdat ze echter wel het gevoel hebben dat er nog even door moet worden gezocht (want het kan toch niet zo makkelijk zijn!) weten ze dat ze de trouwringen die ze de rest van hun leven gaan dragen al gevonden hebben. Zoals vermeld is De Tijd een familiebedrijf pur sang. Voor uw aankoop van juwelen, sieraden en natuurlijk de mooiste trouwringen bent u hier helemaal goed en daarom kunnen wij met trots zeggen dat vele klanten u voorgingen die hun trouwringen iedere dag met trots dragen. Ons streven is om onze klanten een collectie te tonen die uniek, gedistingeerd en uitdagend is voor u en de mensen om u heen. We zijn dan ook altijd op zoek naar het ‘wow’ effect van sieraden en breiden onze collectie continue uit met nieuwe en vernieuwende schoonheden. Sieraden dragen is voor veel vrouwen, maar ook veel mannen een prettige ervaring. Het versieren van het lichaam is iets wat mensen vroeger al deden. In lang vervlogen tijden versierden mensen al hun lichaam met verf, maar ook met oorbellen en ringen. De symboliek van ringen is zeer sterk en in haast iedere cultuur staan ringen voor eindeloosheid. Wij kopen onze sieraden op diverse internationale beurzen. Op die manier weten wij ook altijd wat de nieuwste ontwikkelingen zijn als het gaat om sieraden.

Langskomen in de winkel van De Tijd?

Wilt u graag eens langskomen in de winkel? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. U heeft de mogelijkheid om uw auto te parkeren op de parkeerplaatsen tien en elf. Als u graag met de trein komt, dan is de verbinding ook erg goed. Wij vinden het belangrijk om te alle tijde een uitmuntende service te bieden en komen u graag van het station halen. Bent u in het bezit van oud goud in de vorm van oude sieraden zoals armbanden, colliers of trouwringen? Dan bieden wij u de gelegenheid om deze in te wisselen tegen contant geld. Het laten taxeren van uw sieraden kunt u tevens bij ons doen, door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat we doen en beschikken wij over de juiste kennis en expertise om uw sieraden te taxeren. U kunt bij ons alle soorten goud inwisselen voor geld. Een greep oud de mogelijkheden: oud goud, munten, sloopgoud, horloges, hangers, broches, oorbellen en ook hele erfenissen kunnen wij van u over kopen tegen de hoogste prijs. Wij werken met weegschalen en daardoor kunt u precies zien hoe wij werken. Altijd de hoogste prijs; daarvan bent u verzekerd bij De Tijd. Er zijn dus geen verborgen kosten. Mocht u alvast kennis met ons willen maken, neem dan contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen, maar u kunt ons ook mailen. We maken graag een afspraak met u om u sieraden te taxeren of om u te helpen met het uitzoeken van mooie sieraden voor uzelf of voor een goede vriend of vriendin. Vele tevreden bezoekers kwamen langs bij De Tijd om te kijken wat voor sieraden wij in huis hebben. Als u speciale wensen heeft zoals het laten graveren van bepaalde colliers of het laten vervangen van een sluiting of een andere wens, dan kunt u deze wensen kenbaar maken en dan helpen wij u op ieder moment graag verder. Wij vinden het ontzettend belangrijk om u op alle fronten tegemoet te komen en er voor te zorgen dat u tevreden onze winkel verlaat!