Een schilderij van een stad, vindt u die ook altijd zo mooi? Stadsgezichten zijn in verf vaak zeer robuust of juist heel erg verfijnd. Maar een schilderij van een stad is ook prachtig in een impressionistische stijl. Als u hier van houdt, dan is het verstandig om eens de website van kunstschilder Marieke Bekke te bezoeken. Zij doet aan vrije werken, maar ook aan kunst in opdracht. Een schilderij van een stad maken vindt zij een zeer aangename bezigheid. Haar passie is overduidelijk terug te vinden in haar werk. Marieke Bekke is een getalenteerd schilderes en heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Het maken van een schilderij van een stad is een van haar vele kwaliteiten die zij bezit als kunstenaar. Schilderen is niet voor elk persoon weggelegd, maar voor Marieke Bekke duidelijk wel! Zij is van alle markten thuis en kan zich moeiteloos aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever. Natuurlijk heeft elke schilder zijn eigen stijl en die van Marieke Bekke valt te omschrijven als vol levensvreugde en kleurrijke combinaties. Daarnaast schildert zij vooral figuratief en impressionistisch. Een schilderij van een stad gemaakt door Marieke Bekke, is dan ook geen saaie kopie van de werkelijkheid, maar een levendige explosie van kleuren, lijnen en figuren. Zo kunt u uw favoriete stadgezicht laten vereeuwigen op een originele wijze. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten? Kijk dan snel even op de website http://mariekebekke.nl/schilderij-stad/ waar u een duidelijk overzicht vindt van haar activiteiten. Naast het maken van een schilderij van een stad doet zij ook aan ‘live painting’. Hierbij komt zij op locatie bij een feest of partij om een leuke en speelse impressie op het doek te toveren dat zij voor zicht heeft. Dit gebeurt dus terwijl het feest aan de gang is en levert altijd prachtige resultaten op. Kijkt u eens op de website naar haar portfolio en laat u omver blazen door de fantastische doeken. U bent bij haar altijd in goede handen en alles komt letterlijk en figuurlijk goed uit de verf. Ze is als een vis in het water als het om schilderen gaat!

Een schilderij van een stad: spontaan en speels

U bent op zoek naar een uniek schilderij van een stad en kijkt graag verder dan uw neus lang is. Dan bent u bij schilderes Marieke Bekke helemaal aan het juiste adres. Zij is zeer bedreven in het maken van een schilderij van een stad. Zo zijn de stadsgezichten van Deventer, Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Almelo, Oudewater en Leiden al eens op het doek vastgelegd door Marieke. U weet zeker dat een schilderij van een stad van haar hand altijd prachtig en origineel zal zijn. Haar stijl kenmerkt zich door driftige schildertoetsen en toevallige materiaalcombinaties. Zij werkt bedachtzaam doch speels. Het uiteindelijke canvas toont dit spel van spontane schilderstreken en geplande aanpassingen. Het stadsleven biedt een onuitputtelijke bron van inspiratie en de affiniteit van Marieke met dit onderwerp straalt af van het doek. Het lijkt allemaal wel een peulenschil als het eenmaal op het doek staat. Toch is het nog hard werken om een goed stadsgezicht te creëren. Door middel van foto’s en persoonlijke indrukken komt het schilderij van een stad tot leven. Hierbij draait het om balans en kleur. Daarnaast zijn er een aantal kenmerken in een schilderij van een stad die u gelijk kunt herkennen als van de hand van Marieke Bekke. Denkt u daarbij eens aan de volgende dingen:

  • moderne kleurcombinaties
  • vreugdevolle uitstraling van het leven
  • herkenbare stadsgezichten op een unieke manier

Bent u dus op zoek naar een uniek schilderij van een stad dat een sterk impressionistisch karakter heeft? Dan moet u zeker contact opnemen met schilderes Bekke. Ga daarom snel naar de prachtige website en vul het contactformulier in, stuur een mail of pleeg een telefoontje. Heeft u misschien een idee en weet u niet of dit te realiseren valt? Schroom dan niet om daar over te overleggen, want het is altijd mogelijk om een mix van wensen door te geven. Op die manier kan Marieke Bekke een passend schilderij van een stad voor u op geschikt formaat maken.

Professioneel en vakbekwaam

Als u op zoek bent naar een uniek en origineel schilderij van een stad, dan is Marieke Bekke voor u een goede optie. Zij is bovendien uiterst professioneel en zeer vakbekwaam. Ze heeft de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving gedaan en weet als geen ander hoe met klanten om te gaan. Dit is vanzelfsprekend een zeer belangrijk onderdeel van het werk. Zij weet alles tot een goed einde te brengen en daarom wisten al veel mensen de weg naar haar te vinden. De opdrachtgever krijgt alle ruimte om wensen door te geven en Bekke gaat hier uiterst vakkundig mee om. Op die manier is het eindresultaat voor beide partijen naar wens. Marieke Bekke heeft naast kunst in opdracht ook eigen werk en heeft al op verschillende plaatsen geëxposeerd. Dit is een goed teken van talent en kwaliteit. Verder kunt u haar eigen atelier op afspraak bezoeken in Albergen. U kunt ook een schilderij van een stad kiezen dat in de vrijheid van haar atelier is ontstaan. Mocht u toch liever een nieuw exemplaar willen, dan kunt u Marieke dit pakket aan wensen laten weten en dan gaat zij aan de slag. Uiteindelijk kan het in een feestelijke finale worden onthuld in het atelier, of zelfs bij u worden thuisgebracht!