Het is onze specialiteit: T-shirt bedrukken. We zijn er al erg lang mee bezig en we worden er steeds beter in. Maar toch hebben we uw hulp nodig, want we kunnen wel allerlei T-shirt bedrukken, maar we zouden niet weten met welke teksten we dat zouden moeten doen. Konden we maar bedenken welke tekst u graag op uw T-shirt zou willen dragen, dan konden we dat T-shirt bedrukken. Helaas kunnen we niet in uw hoofd kijken, maar we kunnen wat dat betreft nog minder. Het lukt ons ook niet om te bedenken wat u eventueel voor tekst zou willen dragen. Kortom: we hebben u nodig. U moet of beter: mag, voor ons een tekst bedenken, zo geniaal, en zo bij u passend dat u het graag op u zou willen dragen. Natuurlijk niet als tatoeage, niet dat daar iets mis mee is, en we zouden u daar ook bijzonder veel plezier mee wensen, maar dat is niettemin simpelweg niet onze specialiteit, nee, we zoeken de tekst die u graag op een shirt zou willen dragen, daar zou u ons gigantisch mee helpen, en dan gaan wij dat T-shirt bedrukken zodat u dan ook daadwerkelijk met die tekst rond kan lopen. We kunnen natuurlijk kijken naar de shirt die al bedrukt hebben. Bijvoorbeeld een jongetje die een knaloranje shirt had met een tekst die verzocht om stilte omdat hij met zijn vader voetbal aan het kijken is. Dat vindt u misschien ook leuk, om met zo een tekst een voor uw zoon een T-shirt bedrukken te kunnen laten, dat zouden we goed snappen. Een ander voorbeeld is van een drietal dames die besloten hadden om alle mannen op Ibiza een onveilig gevoel te geven, een dreiging te willen zijn en zij kozen voor een zwart T-shirt met de tekst dat zij zouden gaan feesten op Ibiza, maar de subtekst spatte er natuurlijk niettemin van af, zeker toen de dames besloten om een foto te maken van zichzelf in hun nieuwe outfit. Een T-shirt bedrukken met een tekst die diverse betekenissen heeft kan natuurlijk ook. De tekst van voorgenoemde dames was Ibiza, here we come! Dat is uit te leggen als: pas maar op, mannen die op Ibiza zijn, want wij komen er aan! Maar het kan ook betekenen: Wij zijn nu op Ibiza en hier komen wij. Wat tekstueel wat vreemd is, want hoe kan je ergens komen waar je al bent? Tenzij natuurlijk het woord komen een pars pro toto is en dat het eigenlijk gaat om klaarkomen. Of misschien is er nog een subtiel verschil tussen het Engelse come en het Nederlandse komen. Hoe het ook zij: een T-shirt bedrukken met een dergelijke tekst is ons vak, onze specialiteit. Toch hebben we u nodig om de tekst te bedenken die op uw shirt komt, want die kennen we niet. Als u eenmaal die tekst heeft bedacht, die echt bij u past, die u toont in alle facetten waarin u graag getoond wordt, dan nodigen we u van harte uit om naar onze website www.justletters.nl/t-shirt-bedrukken.html, te gaan en dan kan het T-shirt bedrukken daarna vrij rap, en kwalitatief overdadig beginnen!

Alle keuzes in T-shirt bedrukken

Graag zou ik zeggen dat het daarbij blijft, dat u alleen een tekst hoeft te bedenken en u daarna het T-shirt bedrukken aan ons over kan laten. Er zijn echter nog meer dingen die we nog niet van u weten. Zo weten we niet wat uw lievelingskleur is, en ook niet in welke kleuren uw andere shirts zijn, en uw maat, daar kunnen we ons van alles bij voorstellen, maar die weten, nee, die weten we niet. Voor we uw T-shirt bedrukken, zult u ons dus nog iets verder op weg moeten helpen. Vertel ons in welke kleur u graag uw shirt wilt hebben, in welke maat, hoe groot u uw tekst wilt hebben, wat voor shirt u het het liefst draagt, uw postadres waar we het shirt gratis naar toe zullen verzenden, vanwege al uw goede hulp, en vertel ons hoe u gaat betalen voor het shirt, want een T-shirt bedrukken is helaas niet gratis anders hadden we u het shirt gratis aangeboden. Dit is wat we gaan doen:

  • al uw informatie verzamelen, betaald worden
  • voor u een T-shirt bedrukken met al uw wensen daarin verwerkt
  • na het T-shirt bedrukken volgt de gratis verzending

Binnen twee werkdagen is alles gepiept.

Uw hulp voor uw T-shirt bedrukken

Natuurlijk zijn we bij ons bedrijf nu al erg verheugd met al uw aankomende hulp voor het T-shirt bedrukken waar wij zo goed in zijn, maar waar we zonder uw hulp niet goed aan kunnen beginnen. Misschien kunnen we u helpen ons te helpen: denkt u er eens over: heeft u bijvoorbeeld een kind dat binnenkort kampioen wordt en is het misschien leuk om hem daar een aandenken voor te geven waarmee hij rond kan pronken als een pauw? Misschien heeft zijn hele voetbal- of hockeyteam daar wil oren naar. Of heeft u een briljante grap of een geniale observatie over de wereld die u anderen eigenlijk niet wilt onthouden? Wilt u wellicht een belangrijke boodschap overbrengen, bijvoorbeeld over een mogelijke klassenstrijd in Oeganda of een aankomende gemeenteraadsverkiezing? Help ons en verzin die tekst, die u het meeste aan het hart ligt! Wij zullen uw T-shirt bedrukken zodat de boodschap daadwerkelijk aan uw hart komt te liggen, letterlijk en figuurlijk gesproken.