Ik vond het heel gênant toen ik moest toegeven dat ik op financieel vlak mijn zaken niet goed op orde had. Ik heb een druk leven, ben een alleenstaande moeder en door allerlei omstandigheden heb ik mijn geldzaken en administratie laten versloffen. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een budgetcoach in Zoetermeer. Hoe langer je je administratie niet bijhoudt, hoe erger het wordt. Hoe minder overzicht je krijgt en op een gegeven moment zie je echt door de bomen het bos niet meer. En zo’n situatie is echt verschrikkelijk. Ik had het zo druk dat ik al mijn administratie in een la heb gegooid, maar op een gegeven moment was de chaos zo groot dat je er niet meer uitkomt. Toen er meer aanmaningen en rekeningen binnen kwamen wist ik het allemaal niet meer. En na een kleine inzinking besloot ik het roer om te gooien. Ik wist dat ik het alleen niet zou redden, dus ik besloot op zoek te gaan naar een goede budgetcoach in Zoetermeer. Ik vond het nog best lastig om een budgetcoach in Zoetermeer uit te kiezen, hoe weet je of iemand echt geschikt is? Ook wilde ik iemand die mijn situatie zou begrijpen en niet kwam om te oordelen. Ik wilde ook dat de budgetcoach in Zoetermeer ervaring zou hebben, en ook zou kunnen helpen met bijvoorbeeld het aanvragen van bepaalde subsidies en toeslagen, mocht ik daar recht op hebben.

Deze budgetcoach in Zoetermeer en omstreken is top

Ik ben online wat onderzoek gaan doen in mijn zoektocht naar een budgetcoach in Zoetermeer. Je komt allerlei sites tegen en daar vind je meer info over wat die persoon zoal heeft gedaan en kan. Maar daarbij heb ik ook simpelweg gekeken naar of de site en persoon me aanspraken. En op die manier heb ik contact gezocht met een budgetcoach in Zoetermeer om te kijken of het zou klikken. Dat was niet meteen raak, eerst kreeg ik contact met een budgetcoach in Zoetermeer en omgeving, maar daar voelde ik me niet prettig bij. Gelukkig heb ik ook op aanraden van een vriendin een budgetcoach in Zoetermeer en omstreken gevonden waar ik dolblij mee ben. En ik heb contact gezocht via https://budgetcoachrijnbrand.nl. Rosette Rijnsent-Brandes is echt geweldig, ze kan zo veel voor je doen:

  • Ordenen administratie
  • Regelingen treffen omtrent schulden
  • Budgetoverzicht maken
  • Opruimcoaching

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de diensten die zij verleent. Het is zo waardevol om met haar te zitten, zij kan alles goed uitleggen. Dat vond ik heel erg fijn, want zo stak ik er zelf ook nog veel van op.

Deze expert helpt je uit de financiële brand

Het is absoluut geen schande om een budgetcoach in te schakelen, al voelde het voor mij in het begin wel zo. Het voelde een beetje als falen en dat vond ik heel heftig. Maar om daaroverheen te stappen en een coach in te schakelen was voor mij de beste stap ooit. Het is niet te beschrijven hoe goed het voelt om weer overzicht te hebben, ik merk nu pas hoeveel spanning ik hier eigenlijk door voelde. Daarom kan ik iedereen die het enigszins kan gebruiken, aanraden om in zee te gaan met Rosette. Zij is heel prettig in de omgang en begrijpt je situatie als geen ander. Daarbij heeft ze ook nog eens veel kennis en ervaring in huis waardoor ze je snel en goed kan helpen met allerlei zaken. Ik kan het iedereen aanraden, het is de investering meer dan waard. Lees meer…